Haladás: Nagy I Gábor bízik benne, hogy még idén visszatérhet

Vágólapra másolva!
2011.10.17. 17:24
Szeptember 10-én, a Videoton ellen 1–0-ra elveszített bajnokin sérült meg a Haladás középpályása, Nagy I. Gábor. A bokaszalag-szakadása után lábadozó futballista a jövő héten kezdheti a labdás edzéseket, és jó esetben még ebben az évben újra pályára léphet a szombathelyi csapatban.

„Sérülésem után két és fél, három héttel szabadultam meg a gipsztől, múlt hét óta pedig Orbán Attila irányításával délelőttönként rehabilitációs munkát végzek, délutánmeg a csapattal egyidőben, de tőlük külön,egyéni futóedzésekkel erősítek – nyilatkozta a haladas.hu-nak Nagy I Gábor.

„Lekopogom: szépen javul a lábam, ha minden a tervek szerint halad, talán jövő héten már labdás edzésekkel is megpróbálkozhatok. Pechem, hogy a külső-bokaszalag szakadásom mellett ugye a belső csontom is elrepedt, és bizonyutóbbit még most is érzem. Ennek ellenére úgy számolok, hogy a tavaszról előrehozott fordulókban már ismét teljes értékű játékos leszek – feltéve persze, ha az időjárás is megengedi, és valóban megrendezik a meccseket. Érzem, hogy napról-napra javul, erősödik a lábam, úgyhogy optimista vagyok, hiszem, hogy még ebben az évben zöld-fehér mezt húzhatok" – tette hozzá a középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik