DVTK: Seydi vészkapusként is felment volna fejelni, ha kell

Vágólapra másolva!
2011.09.14. 11:10
L'Imam Seydi, a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr támadója a legutóbbi bajnokin kényszerkapusként mutatkozott be, és a DVTK honlapjának azt mondta: ha a helyzet úgy kívánja, bármikor kész az efféle beugrásra.

„Mérkőzésen még sohasem, azonban edzéseket követően, akár itt Diósgyőrben is, időnként beálltam, és próbáltam büntetőt védeni. Ezért mondtam, hogy jövök én, és megpróbálom kivédeni a tizenegyest" – mondta a francia-szenegáli játékos a beugrásról faggatózó dvtk.eu-nak, felelevenítve a Paks elleni vasárnapi mérkőzés (1–1) egyik fontos pillanatát, Ivan Rados kapus kiállítását és Montvai Tibor gólt eredményező tizenegyesét.

„Az oldalt eltaláltam, de sajnos a labdához már nem sikerült hozzáérnem, pedig nem sok hiányzott. Ezt követően már csak kétszer avatkoztam kapusként játékba, egyszer Budovinszky Krisztián hazacsúsztatott labdáját fogtam meg, majd egy guruló labdát rúgtam minél messzebb a kaputól. Amikor beálltam, azt hittem, lesz dolgom bőven, de végül egyetlen lövés sem jött a kapura. Azon gondolkodtam, ha a vége felé kapunk egy szabadrúgást vagy szögletet, akkor visszamegyek az eredeti posztomra és próbálok gólt fejelni, de szerencsére erre nem volt szükség, mert sikerült kiegyenlíteni" – folytatta Seydi, megnyugtatva a diósgyőri híveket: ha vészkapusra lesz szükség, a jövőben is lehet rá számítani.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik