DVSC: Mentálisan minden meccsre fel kell készülni - Kondás Elemér

Vágólapra másolva!
2011.09.20. 15:49
A DVSC vezetőedzője, Kondás Elemér csapata hivatalos honlapjának nyilatkozott a holnapi, Kazincbarcika elleni Magyar Kupa meccs előtt.

„Minden mérkőzésre, így a Magyar Kupára is fel kell készülni mentálisan, mert ha az ember nincs ott, akkor meglepetés érheti. Ilyenkor a kisebb csapatok óriási motivációval vetik bele magukat a küzdelembe, de Kazincbarcikán természetesen csak a győzelem az elfogadható. Mindenképpen tovább kell jutni, és ebben a szellemben kell pályára lépni. A játékosokkal erről már beszéltünk, úgyhogy szerintem nem lesz gond – jelentette ki Kondás Elemér vezetőedző a dvsc.hu-nak.

A szakember az utazó keretről is beszélt.

„A DVSC keretével megyünk, mert nálunk nem úgy van, hogy első vagy második csapat, hiszen akik pályára lépnek, mind a Loki labdarúgói. Nem titok, hogy akik játszottak vasárnap a Paks ellen, csak néhányan nem utaznak el. A célunk, hogy megnyerjük a mérkőzést, és ezáltal továbbjussunk" – mondta Kondás a holnap 15.30 órától, a Magyar Kupa 3. fordulójában megrendezendő kazincbarcikai mérkőzéssel kapcsolatban.

Kondás Elemér egyébként a nyolcvanas évek második felétől 1993-ig futballozott a Kazincbarcikai Vegyészben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik