Játékossors: Nem a pénz miatt váltottam klubot - André Schembri

Vágólapra másolva!
2011.07.09. 15:35
Mint ismeretes, nem fogadta el a Ferencváros hírek szerint havi 3.5 millió forintos fizetést jelentő ajánlatát a máltai támadó, André Schembri, aki a görög Olympiakosz Voloszhoz írt alá a minap. Egy interjúban bevallotta, nem a pénz motiválta klubváltását.

A timesofmalta.com-nak elárulta a labdarúgó, hogy a Chievo Veronánál is felvetődött a neve a nyáron, de voltak orosz és ukrán ajánlatai is.

„Elégedett vagyok azzal, hogy a Voloszhoz igazoltam – nyilatkozta André Schembri annak a lapnak, amely két alkalommal is megválasztotta őt az év máltai sportolójának. – Tudom, sok máltai szurkoló csalódott, mert nem egy olyan bajnokságban folytatom, mint az olasz. Nem láttam erre igazi esélyt, nem kaptam konkrét ajánlatot, és nem akartam kockáztatni. Azt hiszem, Görögország ideális hely ahhoz, hogy tovább fejlődjek, karrierem jelen szakaszában nem a pénzt motivál. Nagyon jól éreztem magam a Ferencvárosnál, a klub szurkolói egyenesen fantasztikusak. Szerettek volna megtartani, de egy jobb bajnokságban akartam folytatni. Köszönet a ferencvárosi edzőknek, játékosoknak és a szurkolóknak az ott töltött időszakért!”

Az interjú végén Schembri kitért arra is, hogy nagyon várja már a találkozást egykori csapattársával, a Kerkyrához igazoló Justin Haberrel, mondván, nagy örömére szolgál majd, ha gólt lő a kapusnak.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik