NB I: Sitku Illés iránt nem csak a Siófok érdeklődik

Vágólapra másolva!
2011.06.22. 13:14
Sitku Illésnek még néhány napig van csapata, aztán szabadon igazolható labdarúgó lesz. Hivatalosan a Videoton játékosa, június 30-ig érvényes szerződése van a bajnokkal, de a támadónak nem kell készülnie a Bajnokok Ligája selejtezőjére, hiszen nem szerepel a székesfehérvári keretben, így az olaszországi edzőtáborba sem utazott el.

Az előző bajnokságot az Újpestben töltötte, amelynél kevés lehetőséget kapott, így biztosra vehető, hogy oda sem tér vissza.

„A hónap végéig még a Videotoné a játékjogom, aztán nem lesz csapatom – mondta Sitku Illés a Nemzeti Sportnak. – Úgy tudom, Paulo Sousa nem számol velem, így szóba sem került, hogy hosszabbítsak. Beszéltek velem, de nem marasztaltak. Az előző évadom nem volt valami szerencsés, keveset játszottam az újpesti kölcsönadásom alatt, de vannak még bennem tartalékok."

A 33 esztendős csatár az előző bajnokságban mindössze tíz alkalommal lépett pályára, és csak egyszer volt kezdő, gólt nem szerzett. Talán éppen ezért nagy a bizonyítási vágy benne, s akad is néhány NB I-es ajánlata.

„Tárgyalok néhány csapattal – mondta a labdarúgó. – Az egyik a Siófok, de akad más klub is, amelynek vezetői érdeklődtek felőlem. Segíteni akarom majdani együttesemet, hiszem, még néhány jó év áll előttem."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik