Honma válogathat a magyar és külföldi ajánlatok között

Vágólapra másolva!
2011.06.29. 07:36
null
Honma számos klub figyelmét felhívta magára (Fotó: Czerkl Gábor)
Talán nincs élvonalbeli edző, aki ne írta volna fel jegyzetfüzetébe Honma Kazuo nevét – a BFC Siófok 31 esztendős csatára igen kapós, ami nem csoda, az előző idényben nyolc góllal járult hozzá a balatoni klub bennmaradásához. A japán támadó kiválóan érzi magát Magyarországon, de megfelelő külföldi ajánlat esetén családjával elhagyná az országot.

– Az NB III-as Gyula nem hívta?
– Onnan még nem kerestek... – mondta Honma Kazuo a Nemzeti Sportnak. – Kétségtelen, sok klub szeretne a soraiban tudni.

– Ez mindenképp a munkája elismerése.
– Szerintem is. Figyelem az újságokban, az interneten, hogy melyik együttes vinne, ezekből értesültem a Honvéd, a Pécs vagy éppen a Haladás érdeklődéséről. Igen hízelgő, hogy ennyi klub átigazolna, de sajnos semmi konkrétummal sem tudok szolgálni. Ha nem jutna időm nyomon követni a híreket, akkor is mindenről tudnék, barátaim és ismerőseim rendre küldik az üzeneteket, hogy éppen kivel hoztak szóba. Külföldről is kerestek, így nem könnyű a döntés.

– Úgy érzem, szeret Magyarországon élni.
– Kár lenne tagadni. Már hat esztendeje, hogy ide költöztem, két hónapja megszületett a kislányunk, s nagyszerűen érezzük magunkat. Az együttesnél is családias a légkör, sok csapattársra támaszkodhatok, így például Tusori Richárdra, de említhetném Sowunmi Thomast is. Richárd sokszor biztatott, ha mondjuk pácban volt a klub, hogy gyerünk, Kazuo, menni fog!

– Ha már szóba hozta a Siófokot... Van arra esély, hogy a klubnál marad?
– Természetesen. Már beszéltem Horváth Károly szakmai igazgatóval, aki elmondta, mindenképp szeretné, ha itt maradnék. Én is jól érzem magam Siófokon.

A TELJES INTERJÚT ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT SZERDAI SZÁMÁBAN.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik