Dragóner: Nem eshetünk kétségbe!

Vágólapra másolva!
2011.02.21. 07:32
null
Dragóner Attila (jobbra) szerint nem jó, ha meccs közben eszébe jut, nincs biztos jövő, <br />de egyelőre megpróbál nem aggódni (fotó: Czagány Balázs – archív)
Megint a régi nóta. Dragóner Attila, aki hivatalosan 1997 óta tartozik a Ferencvároshoz, ismét elmondhatja: a bizonytalanság és a pénztelenség közepette kell futballoznia. Sem ő, sem a klub szurkolói nem gondolták volna, hogy újra válságidőszak köszönthet a Fradira.

 

– Sok-sok spórolt pénze van?
– Sohasem szórtam a pénzt, így van tartalékom – mondta Dragóner Attila, az FTC hátvédje. – Azt persze nem gondoltam volna, hogy újra ez lesz a téma.

– Mikor gondolták először, hogy gondok lehetnek a Fradival?
– Szerda este megérkeztünk az edzőtáborból, és csak annyit tudtunk, másnap közgyűlést tartanak a klubnál. Ami ott történt, valósággal sokkolt bennünket.

– Volt valamiféle megbeszélés ezzel kapcsolatban?
– Prukner László tájékoztatta a csapatot a kialakult helyzetről. Arra kért bennünket, próbáljunk meg csak a munkára, a játékra koncentrálni, előbb-utóbb úgyis megoldódnak a gondok.

– Valóban megoldódnak?
– Nézze, én már sok mindent átéltem a Ferencvárosnál, a legbrutálisabb időszak egyértelműen az volt, amikor a másodosztályban kellett szerepelnünk. Tudom, milyen, amikor nincs mögöttünk tulajdonos, tőkeerős szponzor, amikor hetekig, sőt hónapokig nem kapunk fizetést. Bevallom, nem gondoltam volna, hogy ez a lejárt lemez újra előkerül, és nem a kukában landol.

– Nem tart a jövőtől?
– De, van bennem és mindannyiunkban félsz, mi lesz, ha márciusban, áprilisban és ki tudja, meddig, nem kapunk fizetést. A jó szerepléshez igenis szükség van a biztos háttérre. Én még nem felejtettem el, milyen, amikor keményen edzek, becsülettel dolgozom, jön a bajnoki meccs, kifutunk a pályára, és átvillan az agyamon, hogy nincs hátterünk, s lehet, hogy jövőnk sincs. Persze, hogy megzavarja az embert, de nem eshetünk kétségbe!

A TELJES INTERJÚT ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT HÉTFŐI SZÁMÁBAN!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik