Újpest: az ifjú gólszerző szerint hasznos a belső versenyhelyzet

Vágólapra másolva!
2010.09.29. 10:42
A versenyhelyzet mind a fiatal játékosoknak, mind a csapatnak hasznára válik – nyilatkozta klubja, az Újpest honlapjának a fiatal Balogh Balázs, aki a hajrában csereként beállva győztes gólt lőtt a Szolnok elleni múlt pénteki bajnoki labdarúgó-mérkőzésen (1–0).

„Nagy a konkurencia, de ez az egészséges versenyhelyzet csak hasznára válik mindannyiunknak. Az edzéseken mindenki százszázalékosan odateszi magát, és ebből nemcsak mi, játékosok, hanem az egész csapat profitálhat majd” – idézi a lila-fehérek honlapja Balogh Balázst, aki a győztes gólja felett érzett határtalan örömén túl az újpesti közönségről is szót ejtett:

„Az utolsó pillanatokban kiharcolt győzelmek mindig emlékezetesebbek, így pedig főleg, hogy az én találatommal tartottuk itthon a három pontot. Amikor pályára léptem, Mészöly Géza csak annyit kért, hogy a jobb szélen próbáljam segíteni a támadásokat, és nyugodtan, kreatívan futballozzak. Felemelő érzés volt, hogy a szurkolók a zárt kapus büntetés ellenére is eljöttek a stadionhoz, és biztattak minket. Ez nagy lökést adott a csapatnak a betömörülő Szolnok ellen.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik