Ferencváros: Fontos volt a siker, talán jobb lesz a hangulat - Prukner

Vágólapra másolva!
2010.09.22. 19:00
Prukner László, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője reméli, az Újbuda ellen a Magyar Kupa 3. fordulójában aratott 8–1-es győzelem javítja a csapat körüli hangulatot – adta hírül az ftc.hu.

„Fontos volt a siker, így talán egy kicsit jobb lesz a hangulat, bár tegnap már jóval oldottabb volt, mint az elmúlt két hétben. Örömteli, hogy tudtunk gólokat lőni, de azért azt is látni kell, hogy követtünk el hibákat. Néhány olyan bakit is láttam, amelyet egy másik csapat megbüntetett volna. Sok ügyes játékos van az ellenfélben, de azt gondolom, egy első és egy harmadik ligás csapat között gólban is lennie kell ennyi különbségnek. Örülök a győzelemnek, de ez csak egy apró lépés volt afelé, hogy kilábaljunk a saját magunk által ásott gödörből" – mondta Prukner a mérkőzés után a SportTV kamerái előtt.

„Kellemes edzőpartnerei voltunk a Ferencvárosnak, ettől függetlenül rendkívül büszke vagyok a játékosaimra. Bízom benne, a következő Magyar Kupa-kiírásban tovább jutunk majd" – nyilatkozta Kenyó Zoltán, az Újbuda vezetőedzője. 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik