KTE: Urbányi István több beszédet vár játékosaitól a pályán

Vágólapra másolva!
2010.08.21. 14:03
A Kecskeméti TE az NB I újoncát, a Szolnokot fogadja ma, a bajnokság negyedik fordulójában. Urbányi István, a Kecskemét vezetőedzője együttese hivatalos honlapján beszélt arról, hogy a Debrecen elleni vereség után a játékosoknak elmondta, sokkal többet kell kommunikálniuk a pályán. A mai mérkőzésen a legfontosabbnak azt tartja, hogy ne kerüljön hátrányba csapata.

„A legfontosabb a csapategység erősítése, ez ugyanis talán a legkomolyabb problémánk. Kevés a beszéd a pályán, és ilyen helyzetben, amikor nem jönnek a győzelmek, ez nem alakul ki magától, hanem tudatosan kell kialakítani. Fontos, hogy nagyobb ilyenkor egyénileg a játékosok felelőssége is" – nyilatkozta Urbányi István.

„A Szolnok veretlenül érkezik hozzánk. Fontos lesz, hogy ne kerüljünk hátrányba, hiszen az plusz erőt adhat ellenfelünknek. Ez a tavaszi szezon végén már jól működött, de most új csapatot építünk, aminek sajnos eddig az összes létező problémája kijött a mérkőzéseken. Persze ezt rúgott gólokkal semlegesíthettük volna, de eddig rengeteg helyzetet kihagytunk. Ennek javításán is dolgozunk sokat, de ha nekünk hat helyzet kell egy gólhoz, akkor egy találkozón tizenöt-tizennyolc gólhelyzetet kell, hogy kialakítsunk" – folytatta a vezetőedző.

Urbányi arra is kitért, hogy a játékuk ugyan biztató, de ez eddig nem járt együtt győzelmekkel.

„Érezzük a szakma elismerését, de nekünk a legfontosabb a saját szurkolóink bizalma és támogatása. Az látható, hogy igyekszünk közönségszórakoztató játékkal kiszolgálni a kecskeméti szurkolókat, de a korábban említett okok miatt eddig nem örvendhettek győzelemnek" – mondta a KTE trénere, aki reméli, hogy három pontot szereznek a ma esti találkozón.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik