Győr: finn és észt válogatott játékosokat figyel az ETO

Vágólapra másolva!
2010.06.04. 00:56
Klement Tibor, a Győr ügyvezető igazgatója a klub hivatalos honlapjának elmondta, számos játékost figyel az ETO, köztük finn és észt válogatott futballistákat is.

„Az elmúlt tíz napban többször, személyesen konzultálunk a keret összetétele tekintetében, és most az információ gyűjtés időszakát éljük. Naponta több mint száz ajánlat fut be, és ezen kívül magunk is online kapcsolatban vagyunk német, angol, svájci, osztrák és spanyol ügynökségekkel. Nem elhanyagolhatóan igyekszünk kihasználni déli kapcsolatainkat is, ahol korábbi edzőnk Dragoljub Bekvalac van nagy segítségünkre" – mondta Klement Tibor az eto.hu-nak.

„Az biztos, hogy a jövő hét elején Djordije Csetkovics és Nikola Trajkovics Győrbe érkezik, de felvettük a kapcsolatot Tarmo Kink észt válogatottbeli társával, aki 25 éves korára 30-szoros válogatottságot ért el és irányító középpályásként futballozik. Mint ahogyan tárgyalunk, a finn bajnok és válogatott középcsatárával is, akinek viszont az év végéig szerződése van. Szintén észt válogatott, Vladimir Voskoboinikov, aki kisebb térdsérüléssel fejezte be a bajnokságot, ezért tesztelése akkor jöhet szóba, ha teljesen egészséges, elmondása szerint ez június végére várható."

„Ma már látjuk pontosan, hogy a rendelkezésünkre álló rövid időben nem biztos, hogy minden posztra találunk megfelelő minőségű játékost, viszont nemcsak a nemzetközi kupára kell gondolnunk, hanem arra is, hogy a jövő évi bajnokságban több ponton kell játékosainknak helytállni, ezért igyekszünk erőforrásainkat a lehető legoptimálisabban felhasználni" – tájékoztatott az ügyvezető igazgató.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik