A Debrecen ellen még Benczés Miklós irányítja a DVTK-t

Vágólapra másolva!
2008.10.01. 15:05
Kedden még arról számoltunk be, hogy Sisa Tibor beadta felmondását a Magyar Labdarúgó-szövetséghez, amelyet elfogadtak. A nyári U19-es Európa-bajnokságon a magyar csapattal harmadik helyet szerző, és ezzel válogatott szinten az elmúlt húsz év legnagyobb honi futballsikerét elérő szakember azonban nem sokáig lesz munka nélkül. Legalábbis minden jel erre mutat...
Benczés (jobbra) a második meccsére készülhet
Fotó: NS
Benczés (jobbra) a második meccsére készülhet
Benczés (jobbra) a második meccsére készülhet
Fotó: NS
Benczés (jobbra) a második meccsére készülhet

FANZONE TIPPJÁTÉK


A Fanzone és a Nemzeti Sport közös tippjátékában a hazai NB I és öt kiemelt európai labdarúgó bajnokság mérkőzéseinek, valamint a Bajnokok Ligája összecsapásainak megtippelésével bebizonyíthatja, hogy otthonosan mozog a foci világában. Mutassa meg Ön is, hogy mennyire ért a labdarúgáshoz!
A DVTK vezetősége múlt hét csütörtökön menesztette Vágó Attilát, miután a megelőző bajnoki fordulót követően ultimátumot adott a szakembernek és csapatának. Hét meccsen kellett volna 12 pontot gyűjteniük, de a brigád rögtön utána elveszítette a Makó elleni Magyar Kupa-meccset, így a női válogatott felkészítéséért is felelős edző azonnal repült a diósgyőri vezetőedzői székből.

Az utódkeresés szinte azonnal megkezdődött, és hamarosan egykori diósgyőri játékosok, edzők nevétől volt hangos a miskolci Andrássy út: Pintér Attila, Csank János, Gálhidi György, Zoran Kuntics kerültek képbe. A kakukktojás kimaradt a felsorolásból, mivel csak kedd óta munkanélküli, és még nem dolgozott Diósgyőrben.

Sisa Tibort tartja a helyi közvélemény a legesélyesebbnek Vágó Attila megüresedett posztjának betöltésére. A boon.hu beszámolója szerint szerda délelőtt Sisával tárgyalt a DVTK-t működtető cég ügyvezető igazgatója, Dlusztus Imre. Az eszmecserének azonban a pozitív beharangozás ellenére sem lett eredménye.

„A mai napon Sisa Tiborral is tárgyaltunk, amit folytatni fogunk az esti órákban is, mert szeretnénk megismerni egymást. Ez ennél többet e pillanatban nem jelent, csupán az vált biztossá, hogy a mai napon nem tudunk döntést hozni az edzőkérdésben” – mondta a boon.hu-nak a klub ügyvezetője.

Az már egyébként korábban kiderült, hogy a fent említett jelöltek közül Gálhidi Györgyöt hivatalosan nem kereste meg senki a szóban forgó állás ügyében. Mindenesetre a DVTK szerda esti, DVSC elleni Ligakupa-meccsén a hazaiak kispadján még Benczés Miklós ül, aki a csapatot a múlt hétvégi bajnokin is megbízott vezetőedzőként irányította.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik