Urbányi István és Sisa Tibor a lehetséges kispesti edzők között

Vágólapra másolva!
2008.06.05. 11:21
Még nem lehet tudni, hogy ki lesz a Budapest Honvéd edzője, de a Nemzeti Sport információi szerint Urbányi István, Sisa Tibor, vagy egy egyelőre még ismeretlen külföldi szakember veszi át a kispesti klub irányítását.
Urbányi István is a jelöltek között
Fotó: Németh Ferenc (archív)
Urbányi István is a jelöltek között
Urbányi István is a jelöltek között
Fotó: Németh Ferenc (archív)
Urbányi István is a jelöltek között

Szűkül a kör: információnk szerint két magyar és egy külföldi szakember közül kerülhet ki a Bp. Honvéd új vezetőedzője. A klub tulajdonosa, George F. Hemingway az elmúlt hetekben több edzővel is felvette a kapcsolatot, közülük hárman maradtak a kalapban.

Urbányi István és Sisa Tibor mellett egy külföldi, eddig jobbára az utánpótlásban dolgozó szakember áll még tárgyalásban a kispestiekkel, akinek édesapja Európa-bajnoki címig vezetett egy válogatottat (a leírás illik Jens Rehhagelre, a Hannover alkalmazásában álló 34 éves trénerre).

Értesülésünket alátámasztja, hogy az Újpest korábbi vezetőedzőjét, Urbányi Istvánt szerdán többen is látták a Bozsik-stadionban, Sisa Tibor nevét pedig már hosszú ideje hallani a Honvéddal kapcsolatban.

A hírek szerint George F. Hemingway csütörtök este, a csapat évzáró vacsoráján szeretné bejelenteni, hogy a nyártól ki veszi át az irányítást, és ugyanekkor kiderülhet az is, kik távoznak a kispestiek keretéből.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik