A Watfordnál mellőzött Priskin tavaszra visszatérhet az ETO-hoz

Vágólapra másolva!
2008.02.12. 15:27
Elképzelhető, hogy az Angliában hónapok óta mellőzött Priskin Tamás tavasszal ismét az ETO FC labdarúgója lesz, de a Watford még nem válaszolt a győriek megkeresésére. Erről a magyar zöld-fehér klub hivatalos honlapja számolt be.
Priskin Tamás gólöröme
Priskin Tamás gólöröme
Priskin Tamás gólöröme
Priskin Tamás gólöröme

Az eto.hu híre szerint a magyar válogatott csatár nem zárkózott el a lehetőségtől. A győriek Igor Bogdanovics debreceni visszatérése és Bajzát Péter sérülése miatt kerültek gondba a csatárok tekintetében, így vetődött fel Priskin kölcsönvétele.

A komárnói születésű támadó 2001 és 2006 között szerepelt az ETO-ban, 67 mérkőzésen 24 gólt szerzett. Bő másfél évvel ezelőtt került az akkor még a Premier League-ben szereplő Watfordhoz, 2006. augusztus 19-én az Everton stadionjában játszotta első szigetországi bajnoki találkozóját.

Első angliai találatát 2006. október 24-én a Hull City elleni Ligakupa mérkőzésen szerezte, majd december 30-án már a pontvadászatban is eredményes volt, amikor a Wigannel játszott a csapata. Az összecsapás a rossz időjárás miatt félbeszakadt, a találatot annulálták, így Priskinnek 2007. április 9-ig kellett várnia az első hivatalos és visszavonhatatlan Premier League-gólra. Tizenkét nappal később a Manchester City ellen is betalált.

A mostani szezonban a Watford már a második osztályban szerepel, a magyar támadó ritkán jut szóhoz Marlon King, Darius Henderson és Nathan Ellington árnyékában. Tizenhárom mérkőzésen 2 gólt szerzett, egyet-egyet a bajnokságban és a Ligakupában.

Priskin Tamás 2005. augusztus 17-én az argentinok ellen mutatkozott be a magyar válogatottban, amelyben 16 összecsapáson hat gólt szerzett.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik