Péntektől új ügyvezető igazgató dolgozik a lila-fehérek sikeréért

Vágólapra másolva!
2008.01.31. 13:43
Péntektől Joe Böröcz lesz az ügyvezető igazgató az Újpest FC labdarúgócsapatánál, és tulajdonostársként is segíti Kovács Péter munkáját. Az ujpestfc.hu beszámolója szerint az új klubvezető eddig a DHL Express Magyarország ügyvezetőjeként tevékenykedett.
Péntektől Joe Böröcz is az újpesti sikerekért dolgozik
NS-archív
Péntektől Joe Böröcz is az újpesti sikerekért dolgozik
Péntektől Joe Böröcz is az újpesti sikerekért dolgozik
NS-archív
Péntektől Joe Böröcz is az újpesti sikerekért dolgozik

„A klubunk számára rendkívüli stabilitást jelent Joe Böröcz érkezése” – nyilatkozta Kovács Péter, az Újpest FC többségi tulajdonosa a klubhonlapnak.

Az újpestiek remélik, hogy Joe Böröcz révén erősödik a klub gazdasági háttere. A honlap szerint a „A magyar származású amerikai üzletember szakmai hozzáértését számos multinacionális vállalatnál bizonyította”.

„Örömömmel mondhatom, hogy egy nagy győzelmet már magunknak tudhatunk! – jelentette ki Kovács Péter. - Joe elfogadta a felkérésünket, és ez számunkra felér egy óriási sikerrel! Biztos vagyok benne, hogy egy ilyen kiemelkedő szakmai tapasztalatokkal rendelkező üzletember nem csak stabilitást, hanem sosem látott fejlődést is hoz a klub számára. Joe Böröcz tulajdonossá válása cégjogi változást nem jelent” – mondta Kovács Péter.

Az új ügyvezető igazgató és egyben társtulajdonos bízik a sikeres együttműködésben.

„Hiszen mindannyiunk számára közös és egy a cél, ez pedig a club, a csapatunk sikeressé, erősebbé tétele! – jelentette ki Joe Böröcz. - Sokan kérdezték tőlem, miért pont az Újpest FC? Meggyőződésem, hogy Magyarországnak szüksége van példaképekre. Követendő példa lehet, ahogyan a sportolók küzdenek a győzelemért. A sport képes arra, hogy közelebb hozza az embereket egymáshoz. A futball Magyarországon közkedvelt, az Újpest FC pedig széles körű támogatásnak örvend.”

A lila-fehérek új vezetője számít a sportélet kiválóságainak segítségére és természetesen Sallói István sportigazgatóra is.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik