Aldo Dolcetti lesz a Siófok labdarúgó-csapatának új szakvezetője

Vágólapra másolva!
2008.01.15. 15:15
Aldo Dolcetti lesz Tornyi Barnabás utódja a Siófok labdarúgócsapatának kispadján. Az olasz szakember másfél évre kötelezte el magát a Balaton-partiakhoz.
Aldo Dolcetti a Siófok új edzője
Török Attila
Aldo Dolcetti a Siófok új edzője
Aldo Dolcetti a Siófok új edzője
Török Attila
Aldo Dolcetti a Siófok új edzője

A Siófok együttese az NB II nyugati csoportjának megnyerésével vívta ki a jogot, hogy az élvonalban szerepeljen, de miután az NB I-ben nem ment a csapatnak, a vezetők menesztették Botos Antal vezetőedzőt.

Az ősz közepén Tornyi Barnabás érkezett a csapathoz, és a szakemberrel magára talált az együttes, amely jelenleg a tizedik helyen található a tabellán.

Tornyi azonban nem várta meg a bajnokság végét, hanem az egyik katari csapathoz, az Al-Wakrához kötelezte el magát, így a siófoki vezetőknek új edző után kellett nézniük.

Kedd délután már meg is nevezték Tornyi utódját: Aldo Dolcetti lesz a csapat edzője a tavaszi szezontól, aki 2009. június 30-ig kötelezte el magát.

Az olasz szakvezető nem ismeretlen a magyar szurkolók számára, hiszen korábban a Bp. Honvéd együttesénél dolgozott, a kispestieket a 2006/07-es szezon közben hagyta ott.

Dolcettit – aki legutóbb a Brescia másodedzőjeként dolgozott – a kedden 17 órakor kezdődő sajtótájékoztatón mutatják be.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik