Trénerváltás Fehérváron, távozik Marijan Vlak és segítője

Vágólapra másolva!
2007.12.27. 17:59
Csütörtökön délután eldőlt, hogy rövidesen új vezetőedző irányítja a Fehérvár FC-t, miután az eddigi tréner, Marijan Vlak és segítője, Hrvoje Braovic is szerződést bontott. Erről a klub hivatalos honlapja számolt be.
Marijan Vlak elhagyja a Fehérvár FC-t
Marijan Vlak elhagyja a Fehérvár FC-t
Marijan Vlak elhagyja a Fehérvár FC-t
Marijan Vlak elhagyja a Fehérvár FC-t

A két horvát szakember 2006. októberétől dirigálta a gárdát, amely a legutóbbi bajnokságot a hatodik helyen zárta. Idén ősszel 15 találkozón 20 pontot gyűjtött az együttes: hatszor nyert, hétszer vereséget szenvedett és kétszer döntetlent ért el.

A Fehérvár FC nyerte az idén elindított Ligakupa őszi sorozatát.

A klub hivatalos honlapja arról számolt be, hogy ma a két edző és menedzserük tárgyalt az Fehérvár FC többségi tulajdonosának képviselőjével, Gál András Leventével. A megbeszélésen elhangzott, hogy a menedzsment új szakmai célokat állít, ennek megvalósításához új stábot keres. Ezért a többségi tulajdonos megbízottja kezdeményezte Vlak és Braovic szerződésének – közös megegyezéssel történő – felbontását.

„Az érdekeltek tudomásul vették, hogy az új többségi tulajdonos nem velük képzeli el a jövőt, amit sajnálnak, mert képesnek érzik magukat és a csapatot, az eddigieknél nagyobb sikerek elérésére. Vlak és Braovic azonban tisztában van a hivatásos labdarúgás szabályaival, és nem gördítenek akadályt a váltás elé” – áll a hivatalos honlapon.

A felek megállapodtak a két szerződés megszüntetésének feltételeiről és alá is írták az egyeszséget.

Az új vezetőedzőt és szakmai stábot 2008. január 7-én mutatja be a játékosoknak és a szurkolóknak a klub.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik