Kouemaha volt a meccs hőse, négy góljával győzött a Loki

Vágólapra másolva!
2007.10.20. 20:30
A Debrecen hazai pályán 4-2-es győzelmet aratott a Sopron ellen a Soproni ligában. A meccs hőse Dorge Kouemaha volt, aki négyszer vette be a vendégek kapuját, és ezzel szinte egymaga nyerte meg a meccset.
Kouemaha remek játéka repítette a Lokit
Kouemaha remek játéka repítette a Lokit
Kouemaha remek játéka repítette a Lokit
Kouemaha remek játéka repítette a Lokit

LABDARÚGÓ NB I.

12. FORDULÓ:
DEBRECEN-SOPRON 4-2 (3-1)
Helyszín: Debrecen
Nézőszám:5000
Játékvezető: Mészáros I.
Asszisztensek: L. Tóth L., Viszokai
Tudósító: Magyari Csaba
A KEZDŐCSAPATOK:
DVSC SOPRON
12 Balogh J. 1 Takács T.
22 Bernáth 71 Farkas A.
16 Komlósi 33 Sifter
17 Mészáros N. 19 Fehér Z.
4 Leandro 30 Giura
9 Sándor T. 29 Csikós
5 Vukmir 66 Pintér Z.
30 Kiss Z. 10 Györök
19 Dzsudzsák 91 Dancs
10 Kouemaha 11 Zana
8 Kerekes 9 Belics
Vezetőedző: Vezetőedző:
Miroslav Beránek Vincenzo Cosco
Gólszerző(k): Kouemaha (10., 18., 28., 61.) illetve Zana (7.), Belics (83.)
Csere: Vukmir helyett Czvitkovics (60.), Dzsudzsák helyett Sidibe (73.) Kerekes helyett Rudolf (76.) illetve Pintér helyett Károlyi (14.), Giura helyett Hullám (36.), Hullám helyett Aquino (76.)
Sárga lap:Györök (34.)

A Honvéd hazai döntetlenje után a Loki úgy léphetett pályára, hogy győzelmével az idei bajnokságban először, átveheti a vezetést a tabellán. A feladat nem tűnt nehéznek, hiszen az edzőváltás után válságban lévő Sopron érkezett Debrecenbe.

Ennek ellenére egy gyors kontrából meglepetésre Cosco mester együttese szerzett vezetést, de örömük nem tarthatott sokáig, hiszen a hazaiak szinte azonnal egyenlítettek Kouemaha révén.

A kameruni csatár azonban nem elégedett meg egy góllal, és újabb két találatával a DVSC már a félidő derekára magabiztos előnyhöz jutott.

A vendégek mestere cserékkel próbált meg változtatni csapata játékán, ami csupán arra volt elég, hogy a szünetig már nem kaptak több gólt.. Habár csapata játékát elnézve ennél több célja nem is lehetett az olasznak…

Fordulás után a Debrecen folytatta magabiztos futballját, míg a soproniakon nem érződött az, hogy hátrányban vannak, nem igazán erőltették a támadásokat.

A hazaiak idei legnagyobb igazolása azonban ismét megrázta magát, és megszerezte csapata, és saját maga negyedik gólját a mérkőzésen, amely ezzel már el is dőlt. A vendégek ekkor már csak asszisztáltak a meccsen, s játékukon érződött, már nagyon várják azt a pillanatot, amikor a játékvezető lefújja a találkozót.

Ezt a pillanatot sikerült egy kissé szebbé tenniük maguknak, hiszen Balogh kapus hatalmas hibájából Belics szorosabbá tette a végeredményt. A lényegen azonban ez mit sem változtatott, hiszen győzött Beránek gárdája. Ami egyben azt is jelenti, hogy a szenzációs napot kifogó Kouemaha, négy góljával az élre lőtte a Lokit.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik