Bárányos Zsolt a rangadó főszereplője: gól, két gólpassz, kiállítás

Vágólapra másolva!
2007.09.02. 21:51
A Soproni Liga 7. fordulójának vasárnapi rangadóján a háromszoros bajnok, címvédő Debrecen látogatott a Bozsik-stadionba. Leandro góljával a 47. percben ugyan a hajdúságiak szereztek vezetést, de a folytatásban megtáltosodott a házigazda, amely tíz perc alatt három gólt lőtt, így magabiztosan nyert.
Alaposan megharcolt a győzelemért a Honvéd
Alaposan megharcolt a győzelemért a Honvéd
Alaposan megharcolt a győzelemért a Honvéd
Alaposan megharcolt a győzelemért a Honvéd

SOPRONI LIGA, 7. FORDULÓ


Helyszín: Bozsik-stadion
Nézőszám: 3000
Játékvezető: Arany Tamás
Asszisztensek: Viszokai László, Fehér Gyula
BP. HONVÉD DEBRECEN
1 Tóth I. 12 Balogh J.
36 Schindler 5 Vukmir
5 Benjamin 17 Mészáros N.
16 Szmiljanics 16 Komlósi
3 Tóth B. 26 Sidibe
31 Berdó 30 Kiss Z.
Bárányos 9 Sándor T.
Genito 19 Dzsudzsák
7 Ivancsics 4 Leandro
29 Tóth M. 8 Kerekes
18 Abraham 10 Kouemaha
Vezetőedző: Vezetőedző:
Supka Attila Miroslav Beránek
Gólszerző: Hercegfalvi (63.), Tóth B. (66.), Bárányos (73.-11-esből) ill. Leandro (47.)
Csere: Ivancsics h. Magasföldi (61.), Tóth M. h. Hercegfalvi (61.), Berdó h. Vincze Z. (74.), ill. Leandro h. Demjén (53.), Demjén h Dombi (85.)
Sárga lap: Genito (29.), ill. Dzsudzsák (30.), Hercegfalvi (80.), Komlósi (82.)
Kiállítás: Bárányos (82.)

A Soproni Liga 7. fordulójának vasárnapi rangadóján a háromszoros bajnok, címvédő Debrecen látogatott a Bozsik-stadionba. A mérkőzést megelőzően a Honvéd négy győzelem mellett egy-egy döntetlennel, illetve vereséggel, 13 ponttal, 15-7-es gólkülönbséggel az élen állt.

A hajdúságiak a Kispesttel és a Fehérvárral azonos pontszámmal álltak a harmadik helyen, plusz hetes gólkülönbséggel. Így a budapesti rangadón a presztízs mellett az első hely volt a tét. A döntetlen (a sikeren kívül természetesen) a Honvédnak kedvezett volna, a DVSC-nek mind a három pontra szüksége volt ahhoz, hogy az élre álljon.

Eleinte kiegyenlített mezőnyjátékot láthatott a helyszínre kilátogató mintegy háromezer néző, de a vendégek játékában valamivel több volt a gólveszély. A hétről hétre remeklő Dzsudzsák ezúttal is rendkívül agilisan játszott, szabadrúgásból már a 12. percben eltalálta a kapufát. A hazai oldalon Abraham és az előrehúzódó Szmiljanics is veszélyeztetett, de gól az első játékrészben nem született.

A fordulás után azonnal előnybe került a DVSC Leandro találatával, s a bekapott gól szemmel láthatóan megfogta a hazaiakat. A hulllámvölgynek a 61. percben végrehajtott kettős csere vetett véget, Supka Attila lehozta Ivancsicsot és Tóth Mihályt, a helyükre pedig Magasföldit és Hercegfalvit állította be.

A 63. percben Hercegfalvi első labdaérintéséből egyenlített: Bárányos jobb oldali szöglete után a rövid saroknál érkező csereként beállt támadó 5 méterről a jobb alsó sarokba csúsztatott. Az egyenlítéstől megtáltosodott a Honvéd, amely három minutummal később már a vezetést is megszerezte. Az előkészítő ezúttal is Bárányos volt, a piros-fekete tábor Bari becenévre hallgató kedvence beadott , Tóth Balázs pedig mintaszerűen fejelt a kapu bal oldalába.

S ha egy üzlet beindul… A két gólpassz után Bárányos önmaga is eredményes volt, az Abraham buktatásáért megítélt büntetőt higgadtan értékesítette. Bárányos nevét mégsem foglalhatjuk imába, mert hiába játszott kiválóan, a végjátékban elveszítette a fejét, és kiállítatta magát.

Második félidei játéka alapján az összeroppanó bajnokcsapat ellen teljesen megérdemelt győzelmet aratott a tíz perc alatt három gólt szerző Honvéd.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik