A zöld-fehéreknek a második helyen jobban megy a góllövés

Vágólapra másolva!
2007.06.04. 20:22
A Ferencváros egy félidő alatt eldöntötte a mérkőzést, és tovább üldözi a Nyíregyházát. Ezúttal a Kazincbarcikát verte négy góllal a zöld-fehér gárda, és tovább javította gólkülönbségét, ami esetleg még az előnyére is válhat.
Lipcsei Péter ezúttal is vezéregyénisége volt a Ferencvárosnak
Lipcsei Péter ezúttal is vezéregyénisége volt a Ferencvárosnak
Lipcsei Péter ezúttal is vezéregyénisége volt a Ferencvárosnak
Lipcsei Péter ezúttal is vezéregyénisége volt a Ferencvárosnak

LABDARÚGÓ NB II.

28. FORDULÓ
FERENCVÁROS - KAZINCBARCIKA 4-0 (4-0)
Helyszín: Üllői út
Nézőszám: 5000
Játékvezető: Iványi Zoltán
Asszisztensek: Szpisják Zsolt, Medovarszki János
FERENCVÁROS KAZINCBARCIKA
59 Kemenes 1 Botló
28 Bognár Zs. 4 Hanász
4 Nagy J. 12 Sebők T.
26 Dragóner 5 Harnócz
19 Buz 7 Kovács R.
15 Bartha 25 Elek
9 Nagy S. 9 Hegedűs D.
6 Lipcsei 3 Kovács P.
27 Csepregi 10 Szögedi
7 Horváth D. 18 Dávid
55 Tököli 16 Nagy G.
Vezetőedző: Vezetőedző:
Zoran Kuntics Kádár Zsolt
Gólszerző: Horváth D. (6.), Tököli (27.), Lipcsei (40.), Nagy S. (43.)
Csere: 27 Csepregi helyett 88 Kulcsár (61.), 6 Lipcsei helyett 23 Deme (64.), 55 Tököli helyett 21 Zsivoczky (76.), ill.18 Dávid helyett 8. Badarik (a szünetben), 16 Nagy G. helyett 13 Simkó (56.), 10 Szögedi helyett 31 Újlaki (79.)
Sárga lap: Sebők T. (63.), Kovács P. (82.), Elek (83.)


Továbbra is győzelmi kényszer alatt futballozik a Ferencváros, miután a hétvégén a listavezető Nyíregyháza hazai pályán legyőzte a Szolnokot. Ismételten öt pontosra nőtt tehát a szabolcsiak előnye az NB II Keleti-csoportjában.

A fővárosi zöld-fehérek a legutóbb könnyedén nyertek ugyan Békéscsabán, ám ahhoz, hogy a Fradi megnyerje a bajnokságot, a nyírségieknek is pontokat kell veszíteniük.

Nos, a hazaiak már az első félidőben teljesítették a minimális elvárást, és megnyerték a mérkőzést. A Fradi ugyanis 45 perc alatt szinte könnyedén rúgott négy gólt a Kazincbarcikának. Nem futballoztak lendületesen a zöld-fehérek, de a kocogós iram is elegendőnek bizonyult, hogy padlóra kerüljenek a vendégek.

Lipcsei Péter ezúttal is vezéregyénisége volt a Fradinak, szinte valamennyi támadás a csapatkapitánytól indult, ám dicséret illeti Nagy Sándort is, aki szinte hiba nélkül szűrte az elenyésző ’barcikai támadásokat, majd arra a félidő vége előtt megszerezte első bajnoki gólját a Fradiban.

A folytatásban – csakúgy, mint legutóbb a Békéscsaba ellen – visszavett a tempóból a Ferencváros, de még így is tucatnyi helyzetet dolgoztak ki Tököliék – no és hagytak ki. A Kazincbarcika erejéből ebben a játékrészben már csak a védekezésre futotta, míg Horváth Dávidnak egy kapufára.

Bő egy hónap elteltével tehát győzelemmel tért vissza Üllői úti közönségéhez a zöld-fehér gárda. Meglehet azonban, a sorozatban négy idegenbeli bajnoki sokba kerül az FTC-nek, bár vereséget nem szenvedtek. A Karcag, a Jászberény és a Békéscsaba elleni győzelem mellett ugyanis a bőcsi döntetlen a Fradi elsőségébe kerülhet.

Mindenesetre az utolsó két fordulót kétpontos hátránnyal várhatja a 28-szoros bajnok.

T.N.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik