Szenzáció! Németh Krisztián és Simon András a Liverpoolban folytatja

Vágólapra másolva!
2007.05.26. 23:07
Az MTK megállapodott az FC Liverpoollal Németh Krisztián és Simon András átigazolásáról. A megállapodás értelmében az angol klub mindkét játékos játékjogát megvásárolja – jelent meg közleményben a kék-fehérek hivatalos honlapján, az mtkhungaria.hu.
A játékosokat menedzselő Careers Management Group tájékoztatása szerint Németh Krisztián valamint Simon Andrással is egyaránt ötéves szerződést kötött az angol bajnokságban idén harmadik helyen végző liverpooli klub.

A csapat Melwood-i főhadiszállásán, a szerződés aláírásakor jelen volt Rafa Benítez, a gárdát irányító spanyol mester is, akinek kérésére a két fiatal játékos június végén csatlakozhat az angol klub keretéhez.

Mivel a „vörösök” pofiszerződést kínáltak Simonnak és Némethnek, ez azt jelenti, hogy a játékosok nem az utánpótláscsapathoz, hanem a szintén Benitez irányítása alatt álló tartalékcsapathoz kerülnek.

A honlapon továbbá azt is megemlítik, hogy a Liverpool már fél éve folytat puhatolózó tárgyalásokat a budapesti klubbal, megfigyelőik már többször is megtekintették a játékosokat edzésen, ám ezen tevékenységeket megpróbálták mindvégig titokban tartani.

A szerződéskötés további érdekessége, hogy Némethnek és Simonnak nem kellet résztvennie próbajátékon a liverpooli klubnál.

A játékosok vasárnap térnek vissza Magyarországra, és ekkorra ígérnek részletesebb tájékoztatást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik