Dario Bonetti csapata már csak egy pontra a kiesőzónától

Vágólapra másolva!
2007.04.14. 19:41
Igazságos döntetlen született a labdarúgó magyar-bajnokság 24. fordulójában Sopronban. A hazaiak a Honvédot fogadták, és gól nélküli félidőt követően 1-1-et játszottak. A gólokat Koós és Sira szerezte.
Sira mentett pontot a soproniaknak
Sira mentett pontot a soproniaknak
Sira mentett pontot a soproniaknak
Sira mentett pontot a soproniaknak

LABDARÚGÓ MAGYAR-BAJNOKSÁG

24. FORDULÓ
FC SOPRON- BP. HONVÉD 1-1 (0-0)
Helyszín: Sopron
Nézőszám: 2500
Játékvezető: Szabó Zs.
Asszisztensek: Kispál R., Márton Zs.
Tudósító: Páder Vilmos
A KEZDŐCSAPATOK:
12 Takács T. 11 Tomic
21 Rus 36 Schindler
33 Sifter 15 Debreceni
3 Radu 6 Pomper
24 Dragomir 4 László A.
31 Dancs 9 Dobos
20 Magasföldi 25 Szabó T.
7 Horváth A. 79 Genito
14 Munteanu 7 Ivancsics
6 Sira 18 Abrahám
8 Feczesin 27 Koós
Edző: Vezetőedző:
Dario Bonetti Supka Attila
Gólszerző(k): Koós (53.) ill. Sira (67.)
Csere: Debreceni helyett Benjamin (46), Dobos helyett Bogdanivocs (62.), Magasföldi helyett Cigan (70.), Genito helyett Zana (73.), Sira helyett Lázár (76.)
Sárga lap: Dancs (30.), Benjamin (65.)
Kiállítás: Feczesin (85.)

Mindössze Dario Bonetti döntött úgy, hogy változtat az előre megadott kezdőcsapatán: a soproni mester ezúttal Fabio helyett Magasföldit küldte csatába. Supka Attillának megfelelt a tegnap este megálmodott összeállítás.

Magasföldi megpróbált élni a lehetőséggel, és már a mérkőzés elején lövéssel próbálkozozz. A 18 méterről leadott lökete azonban egy kispesti védőben elakadt.

Lendületes, lüktető mérkőzést láthatott a Sopronba kilátogató mintegy 2500 néző, ám hiába rohamoztak a vendégek néha négy csatárral is, a nagy gólhelyzetek elmaradtak.

A hazaiaknál Feczesin bizonyult a legaktívabbnak, többször is a leshatáron helyezkedett, ám a játékvezető mindig megállította az egykoron az Újpestben nevelkedő csatárt.

Alig öt perccel az első játékrész vége előtt Abraham szerezhette volna meg a vezetést a piros-feketéknek, ám lövésénél Takács bizonyította remek formáját, és hárította a sarokba tartó labdát.

A második félidő elején nagyon nyomott a Sopron, ezt bizonyítja hogy sorozatban harcolta ki a szögleteket Dario Bonetti csapata, ám a vezetést mégis a vendégek szerezték meg. Az ötvenharmadik percben pont egy hazai pontrúgást követően kontrázhatott a Honvéd, a támadás végén pedig Koós tette föl az i-re a pontot.

Nem sokáig örülhettek a kispestiek, alig negyedóra múlva egalizált a Sopron. Sira közeli fejesét ugyan hárította Tomics, ám a labdával együtt mégis a gólvonal mögé került.

A folytatásban néhány játékos idegei felmondták a szolgálatot, többször egymásnak estek a főszereplők. Legkevésbé Feczesin bírt magával, és miután a labda helyett a játékostársába rúgott, idő előtt mehetett zuhanyozni.

Az eredmény nem változott: küzdelmes, közepes színvonalú mérkőzésen igazságos eredmény született.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik