Tóth Mihály kivásárolható

W. F.W. F.
Vágólapra másolva!
2005.07.05. 21:39
Címkék
Kedd reggel szemerkélő esőben edzett a Káposztás utcai stadionban az FC Sopron. A csapat a múlt szombaton Dunaszerdahelyen játszott, és 2-1-re nyert a szlovák NB II-es DAC ellen.
Tóth Mihály a búcsúzásra készül
Tóth Mihály a búcsúzásra készül
Tóth Mihály a búcsúzásra készül
Tóth Mihály a búcsúzásra készül
Tóth Mihály a búcsúzásra készül
Tóth Mihály a búcsúzásra készül

Szekeres Tamás és Bojan Lazics nem léphetett pályára: a szerb középpályás útiokmányok híján nem utazhatott Szlovákiába, míg Szekeres Tamás lágyéksérüléssel bajlódik. Nem tréningezett tegnap Tóth Mihály, akit több klub hív. Információink szerint az FC Sopron nem gördít akadályokat a támadó távozása elé, ha valamely kérő kivásárolja őt a még egy évig érvényes szerződéséből. Nem lett a bordó-szürkék játékosa a két hete a Ferencvárostól érkező Bognár Zsolt, aki úgy döntött, inkább visszamegy az Üllői útra.

Sopronban van viszont Fülöp Zoltán, a Ferencváros és a Siófok korábbi centere, aki az elmúlt két évet Ausztriában, Mattersburgban töltötte. Noha az osztrák televízió teletexe hétfőn azt jelentette, hogy a magyar futballista Ritzingbe távozik, ám Fülöp Zoltán mindössze annyit mondott: minden előfordulhat.

Újság még, hogy a mára tervezett felkészülési mérkőzés a Zilina ellen elmarad, mert a szlovákok három játékosa útlevélproblémák miatt nem léphetné át a határt. Így aztán a soproniak legközelebb szombaton 20 órakor lépnek pályára, akkor az Ausztriában portyázó lengyel első osztályú Lublin lesz az ellenfelük.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik