Vitatható büntetővel nyert a Vác

UGRÓCZKY KÁROLYUGRÓCZKY KÁROLY
Vágólapra másolva!
2005.04.17. 21:18
Címkék
SÁRGA LAP
Koszora (buktatta Török Sándort) a 32., Szirtesi (reklamálásért) a 67., Lakatos (buktatta Galántait) a 68., Kiss Sz. (időhúzásért) a 86., Makrai (lerántotta Török Sándort) a 89. percben
SZÖGLETARÁNY: 9:5 (5:2)

63. perc: Az előretörő Dudás és Busa ütközött a BKV Előre büntetőterületén belül. Mindkét játékos elesett, a játékvezető meglepetésre 11-est ítélt. A büntetőt Bánföldi végezte el, és nagy erővel a kapuba rúgta a labdát. 0-1

Nagy iramban kezdődött az utóbbi hetekben kitűnően szereplő BKV Előre és a tabella harmadik helyén álló Vác találkozója. Bátor támadójátékot produkált a két gárda, a kapuk felváltva kerültek veszélybe, több gólhelyzet is kimaradt mindkét oldalon. A hazaiak kétszer is ígéretes helyzetben rontottak, a vendégeknél Szabó Viktor és Palásthy Norbert előtt adódott gólszerzési lehetőség. Lüktetett a játék, a 44. percben Varga Attila 18 méteres lövése után a bal felső sarokba tartó labdát bravúrral ütötte szögletre Kiss Szabolcs.

Szünet után ott folytatódott a játék, ahol az első félidő végén abbamaradt. Úgy nézett ki, hogy ezen a találkozón egyik csapat sem tud gólt szerezni. A 63. percben azonban egy vitatható büntetőt Bánföldi Zoltán magabiztosan értékesített, és ezzel előnyt szerzett a vendégeknek. A BKV Előre nagy erőket mozgósított, és megpróbált legalább egyenlíteni, ez azonban nem sikerült.
A látottak alapján a döntetlen jobban megfelelt volna a játék képének.

Mestermérleg
Krecska János: - Egyenlő erők küzdelmében egy büntetővel szerzett góllal győzött a jó erőkből álló Vác.
Gyimesi László: - Önállósította magát a csapatom, mert egészen mást játszott, mint amit megbeszéltünk, de a felnőtté válás eredménye három pont lett.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik