Teremtornát rendez a Loki

K. T.K. T.
Vágólapra másolva!
2004.12.09. 20:31
Címkék
Hagyományteremtő szándékkal rendezik meg december 27-én a debreceni Főnix-csarnokban a DVSC-futballgálát. A szervezők szándéka a szórakoztatás - már többször beigazolódott, hogy a teremfoci milyen nagy népszerűségnek örvend Magyarországon -, a bevételt a városi utánpótlás-nevelésre fordítják. A várhatóan hét-nyolc órás program 13 órakor kezdődik.
Hogy kik lépnek parkettre? Aktív játékosok és öregfiúk részvételével két négyes csoportban zajlik majd a vetélkedés. A "maiak" mezőnyét a Supka Attila vezette DVSC, a Budapest válogatott (edző: Mészöly Géza), valamint a Dunántúl (Reszeli Soós István) és Kelet-Magyarország (Détári Lajos) legjobbjai alkotják. A nézők ugyanakkor egykori sztárokat is láthatnak, akiknek nem kopott meg a futballtudásuk.

A nyíregyházi szakvezetô, Détári Lajos a keleti válogatottat dirigálja (Fotó: M. Németh Péter)
A nyíregyházi szakvezetô, Détári Lajos a keleti válogatottat dirigálja (Fotó: M. Németh Péter)
A nyíregyházi szakvezetô, Détári Lajos a keleti válogatottat dirigálja (Fotó: M. Németh Péter)
A magyar öregfiúk válogatottját Mészöly Kálmán és Paróczai Sándor, a DVSC-t Komlóssy Imre és Garamvölgyi Lajos, a Nyíregyházát pedig Sziky Gyula állítja össze. Egyelőre kérdéses, hogy a negyedik csapat a polgármesteri hivatal munkatársaiból vagy a média képviselőiből összeverbuvált társaság lesz-e.
A játékidő kétszer 12 (az idősebbeknél 10) perc, a kapu mérete pedig ötször két méter. Akik (egykori és mai) kedvenceiket a holtidényben is látni szeretnék futballozni, látványos megmozdulásoknak, szép góloknak tapsolnának, december 15-től már elővételben is megvásárolhatják az 1200 forintos belépőt a debreceni Royal casinóban, a Debrecen Plaza emeltén lévő DVSC-ajándékboltban, illetve december 20-tól a Főnix-csarnok pénztárában.

Szavazás

Minek köszönheti a Debrecen bajnoki címét?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik