Csiszár Ákos abbahagyta

W. F.W. F.
Vágólapra másolva!
2003.07.09. 21:41
Címkék
Egy jó és egy rossz hír Sopronból: a jó, hogy elkészült a stadion villanyvilágításának első két pillére, a rossz, hogy az új pályán már aligha játszik az ősszel bajnoki meccsen Csiszár Ákos.
A középpályás be akarja fejezni pályafutását, a jövőben a vendéglátóiparban dolgozna. A labdarúgástól azért nem szakad el teljesen, amatőr futballista lesz. Új játékos viszont van a Matávnál: a 30 éves szerb középhátvéd, Dejan Vilotics a Videotontól kerül majd Sopronba. Ezen a poszton Vilotics vetélytársa az MTK-tól újra kölcsönbe vett Mladen Lambulics lesz. Újság még, hogy látogatja az edzéseket a 27 éves Cseke László, a Békéscsaba jobb oldali középpályása, és a hírek szerint mind ő, mind pedig a Siófokról Sopronba pályázó Grósz Róbert is bekerülhet a Matáv keretébe. Ami nem annyira jó hír, hogy a szlovák bajnokság hatodik helyezettje, a pozsonyi Inter lemondta szombati soproni vendégjátékát, a szlovákok helyére a soproniak így hasonló játékerőt képviselő együttest keresnek. Matáv Sopron–REAC 4–0 (2–0)
Sopron, 200 néző.V: Garab
SOPRON: Milinte – Grósz, Lambulics, Bagoly, Pető Z. – Lazics, Sifter Tibor (Pintér), Sipos – Sira, Tóth M., Balaskó
REAC: Farkas B. – Dinka, Gabala, Gál – Virág, Némedi, Burzi (Felföldi), Makra (Lukács B.) – Lendvai (Kőhalmi), Havrán (Palásthy), Németh A. (Hajba)
G: Sira (2), Pető Z., Pintér
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik