NB I B: Pontmentés a hosszabbításban

A mérkőzésről tudósított: IGLÓDI ENDREA mérkőzésről tudósított: IGLÓDI ENDRE
Vágólapra másolva!
2003.06.04. 22:07
Címkék
GÓLSZERZÔ
Cupik a 25. percben hat méterről passzolt a kapu közepébe (1–0). Nyerges a 49. percben nyolc méterről a jobb alsó sarokba gurított (1–1). Fonnyadt az 51. percben 16 méterről a bal alsó sarokba bombázott (2–1). Lendvai a 92. percben 10 méterről talált a kapuba (2–2)

SÁRGA LAP
Kutasi (Lendvait vágta fel) a 16., Lázár (reklamálásért) az 52., Gabala (lerántotta a gólhelyzetben kilépő Takács Andrást) az 59., Czafit (Hajbát gáncsolta el) a 67., Szabó Balázs (reklamálásért) a 69. percben

SZÖGLETARÁNY: 9:9 (2:7)
Az ötödik percben látványos Szabó Balázs, Buza Barnabás akció végén Takács András elé került a labda, aki az idény legnagyobb helyzetét hagyta ki, amikor öt méterről senkitől sem zavartatva az üres kapu mellé gurított. A játékrész közepén Takács András közeli lövésénél Bíró Szabolcs parádézott, ám a kipattanó labdát Cupik Ferenc már értékesítette. A félidő utolsó percében Cupik átadásából Fonnyadt Balázs öt méterről bombázott a léc fölé. A vendégek egy sor szögletet lőttek, de azok rendre elhaltak már a rövid saroknál. A második félidő is Takács András két elhibázott ziccerével kezdődött, amelyek közül az elsőt Nyerges Krisztián góllal büntette az ellentámadásnál. Rendkívül változatos, küzdelmes, közönségszórakoztató volt a mérkőzés, amelyen a helyzetek alapján a Hévíz nyerhetett volna. A második játékrészben a játékvezető ítéleteivel és következetlen laposztásánál rendre a hazaiakat sújtotta.

Mestermérleg

Pusztai László:
– Több évtizedes edzői pályafutásom alatt először kell azt nyilatkoznom, hogy a játékvezető döntő érdemeket szerzett az eredmény alakulásában. Végig inzultálta a játékosaimat, és a lapokkal szinte csak minket sújtott. Gratulálok együttesemnek a mai helytállásért.
Mészöly Géza: – A kapusok mérkőzésén igazságos döntetlen született.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik