NB I B - Balassagyarmat-Kaposvár 1-3

BALÁS RÓBERTBALÁS RÓBERT
Vágólapra másolva!
2003.04.23. 23:33
Címkék
GÓLSZERZŐ
Bank a 45. percben hét méterről a jobb alsó sarokba helyezte a labdát (0–1). Nagypál az 55. percben szabadrúgásból, 20 méterről a bal sarokba csavarta a labdát (0–2). Havrán a 82. percben 12 méterről a kapu bal oldalába gurított (1–2). Jéger a 86. percben 14 méterről emelt a jobb felső sarokba (1–3)

SÁRGA LAP
Havrán (reklamálásért) a 16., Mező (buktatta Szabadost) a 41., Csatlós (felvágta Horváth Pétert) az 53. percben

SZÖGLETARÁNY: 7:6 (3:4)

Az első kapura lövést félóra elteltével jegyezhettük fel, de Szatmári János 25 méteres szabadrúgása nem okozott gondot a vendégek kapusának. Már-már úgy tűnt, hogy a játékrész csendes unalomba fullad, amikor a hajrában a kaposváriak megemberelték magukat, és előbb Bank István helyezte a hálóba a labdát, majd pedig Rajczi Péter fejesénél a felső léc segítette ki a házigazdákat. A szünet után mindkét csapat nagyobb sebességre kapcsolt, majd Nagypál Tibor jól eltalált szabadrúgásával növelte előnyét az amúgy is aktívabb vendégcsapat. A hazaiak küzdöttek, küszködtek, igyekeztek faragni a hátrányukból, de a jól záró vendégvédelem mellett nem jutottak lehetőséghez a gyarmati csatárok. A hajrában a házigazdák még egyszer megvillantak, egy tetszetős támadás végén Havrán József révén szépítettek, de mire reménykedni kezdhettek volna, a frissen beállt Jéger Imre látványos góllal biztosította be a vendégek győzelmét.

Mestermérleg

Gergely Károly:
– A kaposváriak jobban alkalmazkodtak a körülményekhez, s miután gólokat szereztek, megőrizték előnyüket.

Keszei Ferenc: – A csapatokat az ellenfélen kívül a játéktér is alaposan próbára tette, és ezt a próbát mi álltuk jobban.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik