Szuperdögös Marta a Puma új reklámjában

Vágólapra másolva!
2014.08.20. 10:08
Állatjó lett a Puma legújabb, a #foreverfaster kampányhoz készített reklámfilmje. A koncepció rém egyszerű volt: a reklámszakemberek felnyaláboltak...

Állatjó lett a Puma legújabb, a #foreverfaster kampányhoz készített reklámfilmje. A koncepció rém egyszerű volt: a reklámszakemberek felnyaláboltak néhány fenegyereket Usain Bolttól Lexi Thompson golfozóig, hogy az öntörvényű zsenik nagyságát hirdessék. Balotelli, mondjuk, tutira kap majd hideget-meleget a sárga lap utáni kikacsintós jelenetért, no de az ő vérnyomását ez nemigen fogja megemelni.Állatjó lett a Puma legújabb, a #foreverfaster kampányhoz készített reklámfilmje. A koncepció rém egyszerű volt: a reklámszakemberek felnyaláboltak néhány fenegyereket Usain Bolttól Lexi Thompson golfozóig, hogy az öntörvényű zsenik nagyságát hirdessék. Balotelli, mondjuk, tutira kap majd hideget-meleget a sárga lap utáni kikacsintós jelenetért, no de az ő vérnyomását ez nemigen fogja megemelni.

A lényeg pedig: legnagyobb örömünkre Marta is helyet kapott a jacuzziban, és nem biodíszletként: a brazil fenomén is egyike a bajkeverők csapatának. És milyen szexi tagja!


A kampányhoz plakátok is tartoznak, ezeken Marta kevésbé lenge öltözetben győzi le a gravitációt.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik