Pádár Anita és Csányi Diána nyerte a RangAdó díjat

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2013.06.03. 21:06
Nagy öröm, hogy az MLSZ a szezon legjobb férfijátékosai mellett a nőket is díjazta idén, úgyhogy fogtam szegény rommá zúzott fényképezőmet...

Nagy öröm, hogy az MLSZ a szezon legjobb férfijátékosai mellett a nőket is díjazta idén, úgyhogy fogtam szegény rommá zúzott fényképezőmet (a Wales elleni meccsen egy elegáns mozdulattal Szőcs Réka lábai elé hajítottam), és elmentem Telkibe, hogy tudósíthassak. Nagy öröm, hogy az MLSZ a szezon legjobb férfijátékosai mellett a nőket is díjazta idén, úgyhogy fogtam szegény rommá zúzott fényképezőmet (a Wales elleni meccsen egy elegáns mozdulattal Szőcs Réka lábai elé hajítottam), és elmentem Telkibe, hogy tudósíthassak.

A 2012-2013-as szezon legjobb játékosának járó díjáért Sipos Lilla, Vágó Fanny és Pádár Anita versenyzett egymással. Az illusztris trióból végül Pádár Anita került ki győztesen a szavazatok alapján. Pancsánk ráadásul kétszer is megjárta a színpadot, ugyanis kitüntették, mint a legtöbb válogatottságot elérő magyar labdarúgót (jelenleg 106-nál jár).

A másik női kategória az NB I idei felfedezettjéé volt, a jelöltek körében pedig Nagy Dóra, Csiszár Henriett és Csányi Diána. A díjat utóbbi, a Femina szemtelenül fiatal játékosa kapta. Az U17-es válogatott Diána góllal mutatkozott be az első osztályban. (A gépem itt még bírta a videózást is.)

A gálán fellépett Szász Kitti, és sikerült lencsevégre kapnom Kulcsár Katalint is. A képeket ebbe a pompás kis Facebook-albumba pakoltam, jó szórakozást hozzájuk!

Gratulálok a nyerteseknek!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik