A nagy találkozás: Junior és Junior

Vágólapra másolva!
2013.06.15. 17:06
Aki látta már játszani, pontosan tudja, hogy Sipos Lillát nem a vezeték- vagy a keresztnevén szólítják edzői, hanem azt kiabálják neki akció...

Aki látta már játszani, pontosan tudja, hogy Sipos Lillát nem a vezeték- vagy a keresztnevén szólítják edzői, hanem azt kiabálják neki akció közben, hogy Junior. A becenév Lilla L.L. Junior-imádatából ered: a válogatott támadó mindent tud a zenészről, és persze kívülről fújja az összes számát is. Ma összehoztam a nagy találkozást a két Junior között.Aki látta már játszani, pontosan tudja, hogy Sipos Lillát nem a vezeték- vagy a keresztnevén szólítják edzői, hanem azt kiabálják neki akció közben, hogy Junior. A becenév Lilla L.L. Junior-imádatából ered: a válogatott támadó mindent tud a zenészről, és persze kívülről fújja az összes számát is. Ma összehoztam a nagy találkozást a két Junior között.

Akcióban a Blikk fotósa

Amikor megkerestem L.L. Junior menedzserét, és előadtam a tervemet, örömmel segített megszervezni a találkozót. Lilla Mosonmagyaróvárról érkezett a "randi" kedvéért, és rajongásáról mindent elmond az a tény, hogy több száz méterről felismerte az énekest, úgy, hogy ő még ki sem szállt az autójából!

A poén kedvéért kölcsönkértük a Hősök terén fellelhető egyetlen labdát (kosárlabda volt, a hiba nem a ti készüléketekben van), némi mókázás után Lilla átadta ajándékait Juniornak: egy dedikált minimezt (a Viktória válogatott, Kötény-díjas játékosai által aláírva) és egy cuki rövidgatya-póló kombót az énekes kisfiának (az elmaradhatatlan focis bébizoknival).

Junior igazi úriember volt: mindent tudni akart a magyar női bajnokságról és a válogatottról, és dedikálta Lilla góllövőcipőjét is. Hazaindulása előtt már ki is akasztotta a dedikált minimezt a visszapillantó tükrére.

További részletek és képek a Blikk holnapi számában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik