A Csányi Alapítvány csapatával játszott a női válogatott

Vágólapra másolva!
2013.06.17. 10:06
A csajok tegnap Sarlóspusztán, a Csányi Alapítványnál vendégeskedtek, hogy összecsapjanak a Csányi Sándor elnök úr által létrehozott alapítvány...

A csajok tegnap Sarlóspusztán, a Csányi Alapítványnál vendégeskedtek, hogy összecsapjanak a Csányi Sándor elnök úr által létrehozott alapítvány legjobbjaival az Életút Napon. Videó, képek a hajtás után.A csajok tegnap Sarlóspusztán, a Csányi Alapítványnál vendégeskedtek, hogy összecsapjanak a Csányi Sándor elnök úr által létrehozott alapítvány legjobbjaival az Életút Napon. Videó, képek a hajtás után.

Amint azt a mellékelt ábra is mutatja, a felek nemigen kímélték egymást: olyan szoros meccs volt, hogy végül csak büntetőkkel tudták eldönteni a mérkőzést - a lányok javára.

Az MLSZ képgalériája itt.

Az Alapítvány idén 8. alkalommal rendezték meg az Életút Napot, amely során közel 200 tehetséges csányis diák találkozott egymással, számos játékos, sportos megmérettetésen vesz részt és természetesen megmutatta tehetségét és az év közben elért eredményeit. Az Életút Nap olyan, mint egy nagy évzáró, ahol a gyerekek bemutatják egész éves projektmunkájukat, megköszönik mentoraiknak és támogatóiknak az egész éves figyelmet, a legeredményesebb tanulókat pedig jutalmazzák. Az eseményen részt vettek a gyermekeken kívül az Alapító, az Alapítvány támogatói, kuratóriumi tagjai, mentorai és fejlesztő tanárai és az Alapítvány munkatársai is.

A meccsről természetesen videót is készített a MLSZ TV, megszólal benne Csányi Sándor és Németh Júlia is.

A Csányi Alapítványról

A Csányi Alapítvány immár nyolcadik éve segíti azokat a gyerekeket, akik valamiben tehetségesek, de családjuk anyagi helyzete nem teszi lehetővé, hogy ez a tehetségük kibontakozhasson. Mindezt az Európa-szerte egyedülálló Életút Program segítségével valósítják meg, amely során 10 éves koruktól egészen a diploma megszerzéséig támogatják a programban résztvevő gyerekeket. Az Alapítvány jelenleg 225 gyereket támogat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik