Testcsel: Maurine, a vadmacska

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2012.10.29. 07:10
A tavalyi világbajnokság óta azt tudjuk, hogy mennyire csinos, az olimpia óta meg azt is, hogy igazi mókamester. Maurine, a brazil válogatott középpályása...

A tavalyi világbajnokság óta azt tudjuk, hogy mennyire csinos, az olimpia óta meg azt is, hogy igazi mókamester. Maurine, a brazil válogatott középpályása valószínűleg viszi az egész női mezőnyben a prímet, ami a forró fotókat illeti. Vigyázat, süt!A tavalyi világbajnokság óta azt tudjuk, hogy mennyire csinos, az olimpia óta meg azt is, hogy igazi mókamester. Maurine, a brazil válogatott középpályása valószínűleg viszi az egész női mezőnyben a prímet, ami a forró fotókat illeti. Vigyázat, süt!

Az 1986-ban született fekete hajú szépség nem túl magas, és elég távol is esik a manapság a divatvilágban dívó csonttrendtől - épp ezért imádják őt annyira Brazíliában, ahol még mindig nem kell a szomszédba menni az egészséges és formás női idomokért.

A pekingi olimpián és a tavalyi Pánamerikai Játékokon egyaránt ezüstérmes járékos twittee tanúsága szerint igazi partiarc, aki imádja felforrósítani a hangulatot maga körül. Nos, fehérneműs fotósorozatával egy nagyjából három másodpercébe kerül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik