Senki se rúg úgy, mint a brazil lányok

Vágólapra másolva!
2011.10.15. 19:10
A brazil női meccseken sokszor több az operatőr, mint a néző, így minden héten emberes adagot kapok összefoglalókból. Most igazi kincs is érkezett...

A brazil női meccseken sokszor több az operatőr, mint a néző, így minden héten emberes adagot kapok összefoglalókból. Most igazi kincs is érkezett közöttük. A Paulista bajnokság elődöntőjének első mérkőzésén Debinho, a Centro Olimpico kettese egy laza emeléssel indította a São José elleni meccset. Félpályáról. Videó és egyéb nyalánkságok a hajtás után.A brazil női meccseken sokszor több az operatőr, mint a néző, így minden héten emberes adagot kapok összefoglalókból. Most igazi kincs is érkezett közöttük. A Paulista bajnokság elődöntőjének első mérkőzésén Debinho, a Centro Olimpico kettese egy laza emeléssel indította a São José elleni meccset. Félpályáról. Videó és egyéb nyalánkságok a hajtás után.

Nehezen hittem a szememnek.

Miközben a bajnokságokban tetőfokára hág a hangulat, a válogatott Guadalajarába utazott, ahol jövő héten kezdődnek a Pánamerikai Játékok küzdelmei. Hoztam néhány fotót a csajok első két guadalajarai edzéséről. A lányok Argentína ellen kezdenek, méghozzá 18-án, kedden, 17 órától.

A tornán résztvevő csapatok egyébiránt a következők:

Csoportmeccsek: október 18., 20., 22.

Elődöntők: október 25.

Döntő: október 27.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik