A nap képe - Vanessza

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2011.10.15. 12:10
U7-es válogatottunk újabb taggal bővült, mégpedig a tűzrőlpattant Vanessza személyében. A Kőbányai Mocorgó Óvoda tantestülete juttatta el...

U7-es válogatottunk újabb taggal bővült, mégpedig a tűzrőlpattant Vanessza személyében. A Kőbányai Mocorgó Óvoda tantestülete juttatta el hozzánk az alábbi fotókat, hozzáfűzve, hogy rendszeres olvasói a Kötényblognak, és nagyon örülnek neki, hogy a legfiatalabb korosztály is helyet kap nálunk. Hát hogyne kapna, amikor ilyen aranyos ovisfocis képeket kapunk róluk? Részletek és egy még cukibb kép a hajtás után.U7-es válogatottunk újabb taggal bővült, mégpedig a tűzrőlpattant Vanessza személyében. A Kőbányai Mocorgó Óvoda tantestülete juttatta el hozzánk az alábbi fotókat, hozzáfűzve, hogy rendszeres olvasói a Kötényblognak, és nagyon örülnek neki, hogy a legfiatalabb korosztály is helyet kap nálunk. Hát hogyne kapna, amikor ilyen aranyos ovisfocis képeket kapunk róluk? Részletek és egy még cukibb kép a hajtás után.

Mint arról az óvónénik beszámoltak, a képeket a tizenötödik alkalommal megrendezett Kőbányai Óvodás Sportnapok keretében megrendezett futballbajnokságon készítették, ahol a tizennyolc benevezett csapat körmérkőzéseket játszott egymással – a végén pedig senki se ment haza egy kis ajándék nélkül. Épp a minap említettük, mennyire fontos lenne, hogy itthon is legyenek a Michelle Obamáéhoz hasonló gyermekkampányok: íme, itt van egy. Piros pont Kőbányának!

A jelenlévők szerint a nagycsoportos Vanessza apró termete ellenére keményen küzdött, és megállta a helyét a fiúk között – elismerően nyilatkoztak róla az utánpótlásnevelő szakemberek is, akik a helyszínen figyelték az ovisokat, hogy a feltűnő tehetségeket kiemeljék közülük. Ha így folytatja, sokra viheti – ez esetben a Kötényblog Dorka mellett az ő felfedezését is magáénak tudhatja. Az alábbi csapatkép mindenesetre mindent elmond Vanessza attitűdjéről a pályán. Egyszerűen imádjuk! :)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik