A nap képe - Panna

Vágólapra másolva!
2011.09.17. 21:09
Ez a kedvenc fotónk a mai Panna-bemutatóról – a rendezvény szervezői juttatták el a Köténybloghoz, mi pedig méltányoljuk, hogy az utcai foci...

Ez a kedvenc fotónk a mai Panna-bemutatóról – a rendezvény szervezői juttatták el a Köténybloghoz, mi pedig méltányoljuk, hogy az utcai foci ezen új típusával nem csak a fiúkat szólítják meg. Hajtás után egy kicsit bővebben arról, mi is ez az új őrület, és hol lehet kipróbálni. Kötény a Kötényblogon.Ez a kedvenc fotónk a mai Panna-bemutatóról – a rendezvény szervezői juttatták el a Köténybloghoz, mi pedig méltányoljuk, hogy az utcai foci ezen új típusával nem csak a fiúkat szólítják meg. Hajtás után egy kicsit bővebben arról, mi is ez az új őrület, és hol lehet kipróbálni. Kötény a Kötényblogon.

Hogy a kislányt Pannának hívják-e, arról sajnos nincs információnk

A Panna holland eredetű ága az egyre terebélyesebb streetfutball-családfának, gyakorlatilag egy-egy elleni ketrecharc, ahol az ellenfél bebőrözése azonnali győzelmet jelent (a panna meg hollandul kötényt, haha, mi vagyunk a Pannablog). A sportág magyarországi bemutatója ma zajlott a Kodály köröndön, aki kapkodja a csülkeit holnap, még lesz lehetősége bemerészkedni az arénába, és kipróbálni magát. A szervezőknek köszönjük a Kötény-kompatibilis kontentet, hajrá, Panna!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik