Női kosárlabda: Szegeden kiszáll az együttes névadó szponzora

Vágólapra másolva!
2011.06.23. 17:47
Címkék
Egy héttel ezelőtt megírtuk, hogy a Szeged női kosárlabdacsapata a következő szezonban nem indul az Európa Kupában és a bajnokságban sem, most pedig újabb, nem túl biztató hír látott napvilágot a Tisza-parti együttessel kapcsolatban. A névadó szponzor, a Mediteam Szeged Zrt. ugyanis sajtóközleményben jelezte, hogy megszünteti az együttműködést a csapatot üzemeltető Szeviép Kft.-vel.

A sajtónyilatkozat:

Sajnos nem vezettek eredményre a névadó szponzor Mediteam Szeged Zrt. és a Kosárlabda Szövetségtárgyalásai.

Egy új cég létrehozása és a „tiszta lappal" indulás a névadó szponzor eredeti szerződési feltétele volt.
A Szövetség képviselői által előzetesen elfogadott megállapodásnak a Szövetség által kezdeményezett utólagos kiegészítését, a Szeviép Kft-vel való indulást a bajnokságban a névadó szponzor elfogadhatatlannak tartotta. A létrehozott új cég egyértelmű NEM-et kapott a bajnokságban való indulás lehetőségére. A döntést a névadó szponzor tudomásul veszi és kénytelen a Szeviép Kft-vel megkötött szerződéseketmegszüntetni.

Az indulási jog jelenleg is a felszámolás alatt lévő Szeviép Zrt. tulajdonában lévő Szeviép Szeged Női Kosárlabda Kft-t illeti, ezért a csapat sorsáról és az indulás lehetőségéről a Kft. ügyvezetése fog dönteni. A Magyar Bajnokság nevezési határideje2011.07.15.

Szeged, 2011.06.23.
Mediteam SzegedZrt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik