nemzetisport.hu 2019.05.11 18:51

Női kosárlabda: leukémiás a válogatott fiatal tehetsége

Sajnálatos módon Gereben Líviát, a Szekszárd és a magyar női felnőttválogatott fiatal kosárlabdázóját leukémiával diagnosztizálták.

 

A húszesztendős tehetség a napokban értesült a szomorú hírről, családja állítása szerint pedig azonnal megkezdték Lívia kezelését.

Szalay Ferencet, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnökét is sokkolta a hír, írja az MKOSZ.

„Ma még mindannyian próbáljuk feldolgozni ezt a hírt. Természetesen az egész kosarastársadalmat maga mögött tudhatja Livi, együtt harcolunk vele mi is a betegsége ellen” – mondta Szalay Ferenc.

„Biztos vagyok abban, hogy a rá jellemző küzdeni tudás, a mindent elsöprő akarat sokat segít majd ebben a küzdelemben, mi mellette állunk mindenben! Ezúton is szeretném üzenni a családnak, s magának Líviának: ebben a csatában egyetlen pillanatra sem leszel egyedül, ránk mindig számíthatsz!” – tette hozzá Szalay.

2020.02.24 22:13:47

Kosárlabda GYŐRI FERENC

NS-VÉLEMÉNY. Naná, hogy megnyerte mindkét mérkőzést.

2020.02.23 16:34:11

Kosárlabda BOBORY BALÁZS (Zaporizzsja), HARMATH ÁKOS (percről percre)

Allen Rosco volt a végén a nyerőember • Az utolsó két másodperc hosszú percekig tartott.

2020.02.05 19:21:22

Kosárlabda GYŐRI FERENC

A Falco edzője nem tartaná ördögtől valónak, ha a FIBA automatikus helyet adna a mindenkori magyar bajnoknak a BL főtábláján.

2020.01.28 00:04:35

Kosárlabda KŐFALVI DÁNIEL

ALAPVONALAki pedig látta játszani, annak most, amikor olvassa ezeket a sorokat, talán éppen úgy, mint nekem, lelassul egy pillanatra a világ, és összegyűlik az a rengeteg emlék, amit kaptunk a legendától, és amiért most köszönetet kell mondanunk.