Női kosár: újabb klasszis játékos érkezik a DVTK-hoz

Vágólapra másolva!
2013.08.09. 09:54
A DVTK Európa-kupa- és Közép-európai Liga-indulásra készülő női kosárlabdacsapata tovább erősödött, a 192 cm magas center, Liene Jansone aláírta a szerződését a szeptember végén induló szezonra. A lett nemzeti együttes 131-szeres válogatott csapatkapitánya az euroligás török Tarsustól érkezik Miskolcra.

„Nagy várakozással tekintek az új idényre. A Közép-európai Liga egész Európa egyik legszínvonalasabb bajnoksága, ahol nem lesznek könnyű mérkőzések, de én mindig győzni akarok! A vezetőségtől tudom, hogy a fanatikus szurkolók kiváló hangulatot teremtenek a csarnokban, és engem feldob, ha sok néző előtt játszhatok. Szeretnék jó csapattárs, de ugyanakkor vezér is lenni, aki ha kell, a döntő pillanatokban elvállalja a felelősséget, és mindent megtesz a klub sikeréért" – mondta Liene Jansone, a DVTK új centere.

A WORK FORCE DVTK JELENLEGI KERETE A 2013–2014-ES IDÉNYRE
Bukovszki Mónika, Horváth Bernadett, Czank Tímea, Brittainey Raven (amerikai), Dubei Debóra, Helena Sverrisdottir (izlandi), Bálint Réka, Szabó Brigitta, Szabó Petra, Sikora Emőke, Vincze Viktória, Liene Jansone (lett), Rebecca Tobin (amerikai)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik