NBA: őrült feltételezés – ikertestvére játszott a sérült sztár helyett?

Vágólapra másolva!
2017.05.05. 12:40
null
Mint két tojás – balra Morris, jobbra Morris (Fotó: nba.com)
Elképesztő összeesküvés-elmélet látott napvilágot néhány napja, miután a Boston Celtics hosszabbítás után 129–119-re felülmúlta a Washington Wizardsot az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) főcsoport-elődöntőjében.

Történt ugyanis, hogy az összecsapáson rájátszásbeli legjobb teljesítményét mutatta fel Markieff Morris, a Wizards játékosa.

Ez persze még egyáltalán nem lenne extra, csakhogy a párharc előző meccsén Morris a látottak (s a jelentések) szerint súlyos bokasérülést szenvedett, így mindenkit meglepett, hogy a keddi találkozón már ott volt a kezdőben, majd (önmagához képest) remekül játszott – 16 pontot dobott, hat lepattanót szerzett, és kiosztott két asszisztot is, ráadásul mozgásán egyáltalán nem látszódott, hogy a párharc első meccsén megsérült volna.

Markieff Morris bokasérülése

A slusszpoén pedig itt jön: a történethez ugyanis hozzátartozik, hogy Markieff Morrisnak van egy ikertesvére, Marcus Morris, aki szintén az NBA-ben játszik, ő a Detroit Pistons kosarasa, így elképesztő összeesküvés-elmélet látott napvilágot.

A két sportoló a megszólalásig hasonlít egymásra, még tetoválásaik is ugyanolyanok, így tényleg olyanok, mint két tojás. Miután Markieff látszólag súlyos sérülése után ott volt a pályán kedden, s kiválóan teljesített, egyből megindultak a találgatások, miszerint nem is Markieff húzta magára a Wizards mezét, hanem Marcus!

A feltételezésnek némi alapja is van, mivel néhány éve Marcus elárulta, testvérével az egyik egyetemi összecsapáson már cseréltek mezt (akkor mondjuk csapattársak voltak – a szerző).

„Igen, volt rá példa. A testvéremnek megsérült a bokája, míg én már kipontozódtam. Egy szempillantás alatt kicseréltük a mezt, így ő pihenhetett, én pedig megjátszottam, hogy fáj a lábam, s így játszottam.”

Marcus szurkolás közben már mutatkozott Markieff mezében

Még a tetoválások is…

Marcus Morris mindenesetre a pletykákra reagálva közösségi oldalán írta, nem kosarazna olyan csapatban, melynek valójában nem játékosa..
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik