KoroNapló: Juhász Dorka ajándék dobógépre vágyik

JUHÁSZ DORKA (Indiana)JUHÁSZ DORKA (Indiana)
Vágólapra másolva!
2020.05.02. 08:32
Az Ohio State Egyetemen kosárlabdázó Juhász Dorka Indianában tölti a napjait, de már szeretne visszaköltözni Columbusba.


„Sport szempontjából az elmúlt hét legfontosabb eseménye az NFL draftja volt. Ezt minden évben nagy várakozás előzi meg, így történt ez most is, bár a vírushelyzet miatt nem a megszokott módon zajlott. Az Ohio State Egyetemről idén is sok játékos kelt el jó pozícióban. Ez igazolja, hogy jó munkát végeztek az edzők és a játékosok. Három első körös játékosunk is volt: Chase Young, Jeff Okudah és Damon Arnette. Összesen tíz amerikai focistát választottak ki a 2020-as NFL-drafton az Ohio State-ről, ami a harmadik legtöbb volt az LSU és a Michigan Egyetem mögött.

A vizsgaidőszak zökkenőmentesen halad, április végén fejeződött be.

Május elején ki kell költöznie mindenkinek az összevont kollégiumból is, de ezután magasabb összegű ösztöndíjat fogunk kapni.

Csapatunkból újabb játékos jelentette be távozási szándékát, így már négyen vannak, akik a több játéklehetőség reményében hagyják el az egyetemet. Ők kevesebb szerepet kaptak a meccseken, szerencsére a csapat váza együtt marad. Helyettük újoncok érkeznek, illetve olyan játékosok, akik más egyetemen nem találták meg a számításaikat. A nem újonc játékosnak átigazolás esetén egy évet ki kell ülnie, bár most sokan várják azt a beígért szabálymódosítást, amely lehetővé tenné, hogy a négy egyetemi év alatt egy esetben szankciók nélkül válthatna egyetemet és csapatot a sportoló. Erről a szabályról májusban szavaznak.

Kedden újabb programot kaptam az erőnléti edzőmtől, de őszintén szólva jobban örültem volna egy dobógépnek. Sajnos az egyetem sportlétesítményei továbbra is zárva vannak, így nehéz a labdás feladatokat elvégezni. Szeretnék már visszaköltözni Indianából Columbusba, de csak akkor van értelme, ha megnyílnak az edzőcsarnokok és sportlétesítmények.”

AKoroNaplóállandó szerzői:Baráth Botond(Egyesült Államok),Galló Vilmos(Svédország),Gulácsi Péter(Németország), Juhász Dorka (Egyesült Államok),Kemény Dénes(Magyarország), Krueger John-Henry (Egyesült Államok), Davide Lanzafame (Magyarország), Planéta Szimonetta (Franciaország)
Korábban: Ligetvári Patrik (Spanyolország), Pádár Krisztián(Oroszország),Vojvoda Dávid(Olaszország)

A KoroNapló korábbi bejegyzéseitIDE KATTINTVAtekinthetik meg!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik