Kihagyta a lányát a csapatból, kivégezte az edzőt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.09. 14:27
null
Guillermo Audelo 33 éves volt
Kihagyta a lányát, ezért a nyílt utcán kivégezte a kosárlabdacsapat edzőjét. Mexikóban történt az eset, mi pedig nem értjük, hogy hogyan történhetett a tragédia. Nem akarjuk elhinni, hogy ennyire beteg világban élünk.

Guillermo Audelo reggel felkelt, elment dolgozni, de este már nem tért haza – megölték. A kosárlabdaedző „bűne” mindössze annyi volt, hogy rossz játékosokat játszatott. Nem a szakmai szempontjai voltak rosszak az edzőnek, csak éppen azzal nem számolt, hogy az egyik kihagyott lány apja annyira bekattan ettől, hogy lelövi őt.

Angelico Reyes, művésznevén El Gelo ismert ember Mexikóban, és valószínűleg akkora sztárnak képzelte magát, hogy úgy érezte, bármit megtehet. Az énekes egóját pedig nem hagyta nyugodni a tény, hogy kosárlabdázó lányát kihagyta a csapatból a Los Dragones edzője. Ezért ölt.

A noticiasnet.mx beszámolója szerint a két említett ember életútja Oaxacában keresztezte egymást – Audelo számára sajnos végzetesen. Reyes ugyanis előbb üvöltözve számon kérte az edzőt, hogy miért nem játszatta a lányát, majd öt lövéssel végzett vele. Mindez a város egyetemi negyedében történt, s több szemtanúja – köztük fiatalkorúak vagy éppen gyerekek – is voltak az esetnek.

A gyilkosság után a tettes taxival hagyta el a helyszínt, a hírek szerint a sofőrre is fegyvert fogott, úgy kényszeríttette ki a fuvart. A rendőrség ezután elfogta Reyest.

Az Oaxaca FotosNoticias felkavaró képet tett közzé a gyilkosságról – csak erős idegzetűeknek!

További képek az eset utáni helyszínelésről itt!

Angelico Reyes lőtt – ötször is…
Angelico Reyes lőtt – ötször is…
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik