Férfi kosár: ma értékelik Rátgéber beszámolóját

Vágólapra másolva!
2012.10.24. 08:08
Címkék
A szerda vízválasztó lehet a férfi kosárlabda-válogatottnál, hiszen összeül a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének szakmai bizottsága, amely értékeli a szövetségi kapitány, Rátgéber László beszámolóját.

A januárban kinevezett szakember irányítása alatt a nyári Európa-bajnoki selejtezőben három győzelemmel és öt vereséggel a negyedik helyen zárt a gárda a C-csoportban, így nem jutott ki a 2013-as szlovéniai viadalra.

„Elküldtem az írásos anyagot és a videókat is. Ezúttal is kemény, összetett analízist készítettem, mint korábban, amikor női kapitány voltam. Több száz oldalas írásos és többórás videoanyagot adtam be, nem titkolok semmit, bárki megnézheti az értékelést és elemzést. Szerdán a szakmai bizottság értékel, addig nem akarok elébe menni semminek" – fogalmazott Rátgéber, akinek az év végéig van szerződése a szövetséggel.

A szakember a jövőjét illetően annyit jegyzett meg, előbb az érintettekkel kívánja megosztani elképzeléseit – a hírek szerint az elnökség megosztott, maradjon-e a kapitány vagy valaki más vegye át a helyét a jövőben.

Korábban a női válogatott szövetségi kapitánya, Stefan Svitek beszámolóját elfogadta a szakmai bizottság, az elnökség – amely ezt követően ülésezett, és ülésezik most is – mégis a szlovák mester leváltása mellett voksolt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik