Dupla hosszabbításos dobópárbajban győzött a Cleveland

ADORJÁN ISTVÁN, GOBODICS TAMÁS (KEZDŐ5.HU)ADORJÁN ISTVÁN, GOBODICS TAMÁS (KEZDŐ5.HU)
Vágólapra másolva!
2017.04.03. 09:23
null
Bár James nagyot játszott, feszültség volt Clevelandben (Fotó: Twitter)
Drámai küzdelmet hozott a Cleveland és az Indiana csatája az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában, melyet végül a szenzációsan játszó, 41 pontos tripla duplát hozó LeBron James vezérletével behúzott a címvédő – hiába jutott a túloldalon 43-ig Paul George. Russell Westbrook is 40 pontos tripla duplát gyártott, de a Thunder így is kikapott otthon a Charlotte-tól, Steph Curry remeklése viszont már zsinórban tizenegyedszer is győzelmet ért a Golden State-nek. A Spurs tartalékosan is verte a szintén hiányos Jazzt, a Boston nem hibázott New Yorkban, ismét nyert a Brooklyn, New Orleansban is büntetett Jimmy Butler és a Chicago – nézzük, hogy mi történt!

New York Knicks–Boston Celtics 94–110

Nem égett meg a Boston. Bár a korábbiakban kötelező győzelmek szállításával akadt gond a vendégoldalon, ezen a találkozón villámgyorsan tudatosították Thomasék, hogy nem kívánnak szenvedni. Az első negyedben már több mint tíz pontos előnyt szedtek össze és úgy is tükörsimán jött a siker, hogy 17 eladott labdát hoztak össze és alig haladták meg a 30 százalékos mutatót a triplavonalon túlról, ugyanis volt olyan pont a mérkőzésen, amikor 27 egységgel vezettek.

Amikor semmi nem jön be. Mintha nem lett volna elég a két komoly hiányzó (Rose, Anthony), más gond is szakadt a hazaiak nyakába. Többek között saját csarnokban ritkán látható gyenge dobóformával és az ellenfél hibáinak kihasználatlanságával lehetetlenítették el magukat Porzingisék. Alig 38 százalékos mezőnypontossággal nem lehet meccset nyerni, főleg ha az ellenfél dominanciájának már a feldobástól úgy enged egy csapat, mint tette a Knicks ma.

A Knicks legjobb dobói: Lee 16/3, Porzingis 14, Hernangomez 12
A Celtics legjobb dobói: Thomas 19/12, Brown 16/6, Smart 14/3, Horford 14/3

Oklahoma City Thunder–Charlotte Hornets 101–113

A Nemzeti Sport Online szakmai 
együttműködő partnere a kezdo5.hu.
A Nemzeti Sport Online szakmai együttműködő partnere a kezdo5.hu.

Pontatlanság okozta csalódás. Szinte lehetetlen úgy mérkőzést nyerni, hogy 24 eladott labdát vét egy csapat, s ezeket a hibákat 35 kapott ponttal könyveli el az együttes. Westbrook mindent megtett (14/31 mezőnyből, 7/15 tripla, 10 gólpassz, 13 lepattanó, 8 eladott labda), de a kezdeti és a félidő utáni rövidzárlat is elegendő volt ahhoz hazai részről, hogy esély se maradjon a felzárkózásra, egyenlítésre.

Folytassa, Charlotte! A remek passzban lévő vendégek nem szakították meg jó sorozatukat, sőt kiemelkedő mutatókat hoztak a győzelem mellé. 18 szerzett labdájukat felhasználták a Thunder kivéreztetésére, 2012. november 23-a óta nem jegyzett ilyen mennyiségű szerzett labdát a Hornets, a ragyogóan játszó Walker (10/20, 7/14, 4-4 gólpassz és szerzett labda) pedig 14. alkalommal dobott legalább öt triplát. A jó kezdés, az agresszív (32 büntető) támadójáték és a gyorsaság mind-mind a vendégeknek kedvezett, ami végül sima győzelemben csúcsosodott ki.

A Thunder legjobb dobói: Westbrook 40/21, Oladipo 19/6, Roberson 12
A Hornets legjobb dobói: Walker 29/18, Kaminsky 18/9, Kidd-Gilchrist 16

Los Angeles Lakers–Memphis Grizzlies 108–103

Meglepte ellenfelét a Lakers. Váratlanul összeszedett és fegyelmezett játékot mutattak be a hazaiak, akik végig megbízhatóan védekeztek, uralták a lepattanózást (51-33) és több jó egyéni teljesítményt is fel tudtak mutatni – Russell 28 pontja mellett Randle, Robinson és Nance is dupla duplázott. A lepattanózással több gyengeségüket is ellensúlyozni tudták, majd a negyedik negyedben hat eladott labdát harcoltak ki, ezzel pedig a maguk javára döntötték el a végig szoros találkozót – 97–97 után volt labdaszerzésük, támadópattanójuk és 7/8 büntetőjük. A meglepő sikerrel megelőzték a Phoenixet és elmozdultak a nyugati utolsó helyről, most csütörtök hajnalig pihenhetnek, akkor utaznak San Antonióba.

Hiányzik Gasol. A spanyol center jelenléte nagyon hiányzott a Memphisnél a festékből, egyrészt a meccsdöntőnek számító lepattanózáson javíthatott volna, másrészt védekezésben nem volt, aki védje a gyűrűt, harmadrészt támadásban is hatalmas szükség lett volna a pontjaira és a passzaira. Nélküle nem igazán volt megbízható fegyver a vendégeknél, pontosabban a leosztásokat Wright, Allen és Ennis is felpakolgatta, de nagyon hiányzott még egy playmaker, mert sem Conley, sem Randolph nem játszott igazán jól – kiemelendő viszont a megint hat triplát beverő Troy Daniels. Gasol mellett egyébként most Vince Carter is hiányzott és ezzel a vereséggel nem tudták kihasználni az OKC hibáját, nem zárkóztak fel fél meccsre a rivális mögé.

A Lakers legjobb dobói: Russell 28/9, Randle 18/3, Ingram 13
A Grizzlies legjobb dobói: Daniels 20/18, Conley 20/12, Wright 16

Milwaukee Bucks–Dallas Mavericks 105–109

A negyedik negyedben agresszív volt a Mavs. A záró etapban nagyon hamar bónuszba került a Dallas, a vendégcsapat folyamatosan harcolta ki a faultokat és könnyű pontokat szerzett a büntetővonalról – Harrison Barnes (31 pont, 17 a negyedik negyedben) például egymaga tízszer talált be innen ebben az időszakban. Ez volt az az agresszivitás, ami végül a győzelmet jelentette a texasiaknak, a Seth Curry és a hajrában Dirk Nowitzki nélkül küzdő gárda vezetett tíz ponttal is a negyedik negyedben és bár feljött a Bucks egy labdára, lehozta a végjátékot Rick Carlisle együttese – jól játszott Ferrell és Barea is, de minden pályára lépő hozzátette a magáét. A kissé meglepő siker után megint úgy fest, hogy Dallasban nem törődnek a drafttal...

Elvesztette a fonalat a Bucks. Nem a megszokott játékát hozta a Milwaukee, ráadásul a mérkőzés ritmusa szinte végig úgy alakult, ahogy a Dallas szerette volna, a hazaiak csak alkalmazkodni tudtak, de kontrollálni, uralni az összecsapást nem. Támadásban még nem is voltak akkora gondok, Giannis Antetokounmpo (31 pont, 15 lepattanó, 9 gólpassz, 4 labdaszerzés, 2 blokk) szenzációsan játszott és fellépett mellé Dellavedova is, mint playmaker, de nem tudták kordában tartani a Mavs betöréseit, a negyedik negyedben folyamatosan jöttek a faultok és ez nem fért bele – a 109 kapott pont nem az, amivel történetük egyik legsikeresebb hónapját produkálták márciusban. Jason Kidd együttese így is őrzi ötödik helyét, de most egy hárommeccses idegenbeli túrára indul, első állomásként a Thunderrel csap össze.

A Bucks legjobb dobói: Antetokounmpo 31, Dellavedova 14/6, Middleton 13/3
A Mavericks legjobb dobói: Barnes 31/9, Nowitzki 17/9, Barea 17/9

San Antonio Spurs–Utah Jazz 109–103

Tartalékosan is megvan a rangadó. Danny Green és LaMarcus Aldridge sérülés, Manu Ginobili, Patty Mills és David Lee pedig pihentetés miatt hiányzott a hazai csapatból, amely ennek ellenére megverte a nyugati negyedik helyezettet – jól látszik Popovich csapatának ereje, bár a Jazznél is voltak fontos hiányzók. Tony Parkernek fel kellett lépnie ezúttal támadásban, a csapatvédekezés az említett hiányzók nélkül is rendben volt és az együttes 17 pontos előnybe került az első félidőben, igaz, egy gyengébb periódussal ezt le is adta – a harmadik negyedben aztán Kawhi Leonard egymaga 19 egységet rámolt be, az ő parádéja pedig eldöntötte a meccset a hazaiak javára. Innentől már végig kézben tartotta a mérkőzést a Spurs és végül hozta a győzelmet, meggyőző játékkal múlta felül riválisát – az All-Star óta 16–4-et futott a társaság, ami a liga legjobbja, megelőzve a GSW-t és a Portlandet.

Diaw impresszív visszatérése. Nagy kedvenc volt éveken keresztül San Antonióban Boris Diaw, kulcsszereplő volt a 2014-es bajnoki címben is, nyáron viszont távozott, éppen a Jazzhez – most tért vissza először volt csapatához, „bandázott” a meccs előtti estén Tony Parkerrel, találkozott mindenkivel. A mérkőzésen aztán 9/9-es (!) mezőnymutatóval beszórt 19 pontot mindössze 19 perc alatt, remekül játszott, de mégsem kapott több időt, mert Snyder inkább a small-ballra szavazott – igaz, végül ez sem vált be, Leonard ízekre szedte őket a harmadik negyedben. Diaw mellett Gobert (19 pont, 14 lepattanó, 5 gólpassz, 6 blokk) mindenképpen kiemelendő, de a Hillt, Favorst és Burks-öt nélkülöző gárda újabb verésbe futott bele, így fél meccsre csökkent előnye a Clippersszel szemben.

A Spurs legjobb dobói: Leonard 25/9, Parker 21, Simmons 17/3
A Jazz legjobb dobói: Gobert 19, Diaw 19/3, Hayward 16/3

New Orleans Pelicans–Chicago Bulls 110–117

Jimmy Butler könyörtelen volt. A Chicago vezére szenzációs formában dobott a back-to-back második felén is, rögtön az első tizenegy mezőnykísérletéből bevert kilencet, teljesen mindegy volt, hogy ki hogyan védekezik rajta, megoldott mindent. Az ő rendkívül nehéz dobásai egyrészt demoralizálóan hatottak a hazaiakra, másrészt feldobták a vendégeket, harmadrészt megnyitották a területeket a többiek számára is, így Rondo (egy pattanóra és gólpasszra a tripla duplától), Portis vagy Lauvergne is remekül megélt a lehetőségekből – a gárda végül 50 százalékos triplamutatóval jutott el 117 pontig és a playoff szempontjából kulcsfontosságú győzelemig. Butler végül 39 ponttal, közte 3/3 triplával zárt, vezérletével félidőben 18 egységgel vezetett a Chicago és a negyedik negyedet végig uralta – ugyan a hajrában zárkózott a Pelicans, húsz másodperccel a vége előtt Butler elvette Davisék utolsó reményeit is.

Hiányzott a védekezés. Támadásban ezúttal is rendben volt a New Orleans, az 56 ponttal (közte 21/22 büntetővel) és 29 lepattanóval záró Cousins, Davis páros hozta magát, ugyan nem dobott igazán jól a gárda, de közelről és a büntetővonalról így is hozta a pontokat – a gond a pálya túloldalán volt. Bárki váltott ki Butlerre, azt megbüntette a Chicago sztárja, sem egy-egyben, sem csapdákkal nem tudták őt lassítani Holiday-ék, ráadásul az eladott labdákból rendszeresen átrohant rajtuk a Bulls, ezen a téren 32–12-re (!) nyertek a vendégek – ezek a hibák nem fértek most bele, így sorozatban hat hazai győzelem után kikapott a társaság.

A Pelicans legjobb dobói: Davis 30/3, Cousins 26/6, Holiday 17/6
A Bulls legjobb dobói: Butler 39/9, Portis 21/9, Lauvergne 15/9

Toronto Raptors–Philadelphia 76ers 113–105

DeRozan most mást játszott. A liga pontlistáján ötödik helyen álló dobógép ezúttal nem akart megint negyven pontot dobni, magára húzta a védekezést és igyekezett jó döntéseket hozni – ebből végül mindössze tizenegy mezőnykísérlet és kilenc gólpassz sült ki, teljesen más felfogásban játszott. A többieket mindenesetre helyzetbe tudta hozni, Ibaka (24 pont, 6 pattanó, 6 blokk), Poeltl és Valanciunas is remekül élt a festékbe bepasszolt labdákkal, csapatszinten 54,1 százalékkal tüzeltek mezőnyből, így kontrollálták a meccset és a második negyedben szerzett tízpontos előnyt beosztották a végéig. Végül különösebb erőlködés nélkül hozták a kötelezőt és már meccselőnnyel harmadikak Keleten, szerda hajnalban a Pacers vendégei lesznek.

Remek bemutatkozás. Délelőtt igazolta le a D-ligából Alex Poythresst a Philly, aki az első negyedben pályára is lépett, rögtön zsákolt egy méreteset Valanciunason és végül 24 perc alatt 11 ponttal zárta élete első NBA-meccsét – impresszíven mutatkozott be a ligában. Mellette egy másik újonc, a 23 pontos Luwawu-Cabarrot villogott leginkább, de a Philly-nek nem igazán voltak reális győzelmi esélyei, ahhoz nem volt meg az átütőerő támadásban, így zsinórban harmadik vereségét jegyezte a gárda – szerda hajnalban a Nets lesz az ellenfél.

A Raptors legjobb dobói: Ibaka 24, DeRozan 17, Valanciunas 14
A 76ers legjobb dobói: Luwawu-Cabarrot 23/9, Saric 16/3, Stauskas 14/6

Brooklyn Nets–Atlanta Hawks 91–82

Visszatért Millsap. Hét kihagyott találkozó után lépett újra pályára az Atlanta erőcsatára, egyelőre csak a kispadról szállt be, de 26 percet már így is játszott – a dobás még nem ment neki, de 14 mezőnykísérletből eljutott 14 pontig. Ő azonban nem hozta meg az áttörést, a Hawks újfent erőlködött, megszenvedett minden apró pontért, a gárda motorja, Schröder rengeteget hibázott, csapatszinten bőven 40 százalék alatt tüzeltek és eladtak 19 labdát – egyszerűen gyengébben kosárlabdáztak, mint a ligautolsó Brooklyn. A most már hetek óta tartó nagyon komoly hullámvölgy csak azért nem kerül a rájátszásukba, mert hetedik helytől lefelé a többiek sincsenek jobb formában, de jelen állapotukban nem nagyon várható tőlük győzelem a playoffban – ahhoz a hátralévő öt találkozó alatt kategóriákat kellene javulniuk.

Meglesz a húsz? Az utóbbi időben 50 százalékos csapatként teljesít a Nets, így a hátralévő öt találkozó alatt nem elképzelhetetlen, hogy szerez még két győzelmet, amivel elérné a húszas határt – azok után, hogy hosszú heteken keresztül állt kilencnél a társaság, ez váratlan fejlemény lenne. Pedig most is rászolgáltak a sikerre, Brook Lopez és Jeremy Lin vezérletével fegyelmezetten és jól játszottak, stabilan védekeztek és bár a hajrában közelített a Hawks, Dinwiddie a legjobbkor vert be egy sarokhármast, majd újabb jó védekezésük után lejárt az Atlanta támadóideje, végül Booker dobhatott üres ziccert. A meccs itt, két perccel a vége előtt el is dőlt, így több, mint két év (!) után tudott újra egy back-to-back mindkét felén nyerni az együttes.

A Nets legjobb dobói: Lopez 29/3, Lin 15/6, Hollis-Jefferson 11/6
A Hawks legjobb dobói: Schröder 16/6, Hardaway Jr. 14/3, Millsap 14/3

Miami Heat–Denver Nuggets 113–116

Egy ítélet hiányzott a Heatnek. Tíz másodperccel a vége előtt Tyler Johnson vert be egy clutch hármast, amivel 114–113-ra alakult az eredmény, majd a bedobásnál Whiteside szavaival élve „sétált” Nikola Jokics – beletopogott, de a játékvezetők nem fújtak semmit, nem adták oda a labdát a Heatnek. Ez döntőnek bizonyult, hiszen a két büntető után kimaradt a hazaiak hármasa, igaz, a gárda összesen ötvenkét másodpercig vezetett a meccs során, akkor is egy ponttal – szoros, izgalmas találkozón szenvedett nagyon fájó vereséget a floridai alakulat, így egyre nehezebb helyzetbe kerül a rájátszást illetően. Érdekesség, hogy a korábban Pakson játszó Rodney McGruder idén 60. alkalommal volt kezdő, erre Heat-újonc 2008 és Mario Chalmers óta nem volt képes – illetve szintén érdekesség, hogy vasárnap 0–8-ra áll Erik Spoelstra csapata a szezonban.

Triplák nélkül is megy. Ezúttal egyáltalán nem a kinti dobásokkal (5/20) jutott el 116 pontig a Nuggets, sokkal inkább a festékből operált a gárda: a remeklő Gallinari (29 pont, 11/19 mezőnyből) mellett Jokics (19 pont, 10 pattanó, 7 gólpassz), Chandler és Mudiay is termelt, több megbízható fegyverük is volt a vendégeknek. Különösen az első félidőben villogtak, amikor megléptek tíz ponttal, de védekezésben ezúttal sem voltak stabilak, így a fordulás után visszajött a Miami, a negyedik negyedben szinte végig fej fej mellett haladtak már. Gallinari két nagyon fontos kosara után aztán Mudiay elöl-hátul clutch játékokat mutatott be, a végén pedig ugyan egymás után két időkéréssel, de megúszták a bedobásos esetet – a győzelem ellenére viszont már csak a Portland betlijeiben reménykedhetnek a rájátszással kapcsolatban.

A Heat legjobb dobói: Dragic 22/3, Richardson 17/12, Whiteside 16
A Nuggets legjobb dobói: Gallinari 29/9, Jokics 19, Chandler 19/3

Cleveland Cavaliers–Indiana Pacers 135–130 – kétszeri hosszabbítás után

Paul George munkája nem ért győzelmet. A Pacers klasszisa parádés estét produkált, 43 pontja mellett 9–9 lepattanót és gólpasszt is jegyzett, a hosszabbításban pedig egymaga tartotta a lelket csapatában: sorozatban 19 pontot szerzett ekkor, holott a két túlóra alatt összesen 26 egységig jutott a vendégcsapat. Hozzá kell tenni, hogy az első ráadás végén meg is nyerhette volna a meccset, de két másodperccel a vége előtt elrontott egy büntetőt, így maradt a következő hosszabbítás, ahol már föléjük nőtt a Cavs – hektikus, drámai összecsapáson szenvedték el zsinórban negyedik vereségüket, de ha így játszanak a továbbiakban, akkor George szerint ott lesznek a playoffban.

Volt némi egyet nem értés. LeBron James mestermunkát végzett ezen az estén, hiszen 41 pontos, 16 lepattanós, 11 gólpasszos tripla duplát ért el úgy, hogy 29 dobásából 16-ot elsüllyesztett és 52 játékperce alatt mindössze egyetlen labdát adott el – egyedül a hat kihagyott büntető rondít bele az összképbe. Illetve nem csak ez, ugyanis a második hosszabbítás hajrájában csúnyán leteremtette egy időkérésnél Tristan Thompsont, bár a meccs végén elnézést kért tőle és a magasember is egy „lépjünk tovább, mi egy család vagyunk” mantrával reagált az újságírói kérdésre – a jelenetet kiváltó védekezés azért ismét jelezte, hogy vannak még gondok a csapatnál. A címvédő mindenesetre ha nehezen is, de hozta a derbit, a rendes játékidő utolsó percében egyik csapat sem talált be, az első túlóra végén George kezében volt a döntés, a másodikban viszont már a Cleveland akarata érvényesült – az utolsó percben James és Love is bevert egy-egy clutch hármast, amivel megtörték az Indiana ellenállását.

A Cavaliers legjobb dobói: James 41/9, Irving 23/6, Love 20/9
A Pacers legjobb dobói: George 43/18, Miles 27/15, Young 19

Golden State Warriors–Washington Wizards 139–115

Curry elszabadult. Nagyon könnyedén szedte szét a Wizards védekezését a kétszeres MVP, gyakorlatilag azt csinált, amit akart – nyolc gólpassza mellett 42 pontig jutott, 22 mezőnykísérletéből 15-öt elsüllyesztett és bebombázott közte 9/14 triplát is. Az irányító tavalyi önmagát idézve ugrasztotta jó párszor talpra a közönséget, mellette Thompson, Livingston és a tripla duplázó Green is megkapta a maga labdáit, a ligaelső pedig 56.2 százalékos mezőnymutatóval, simán szerezte meg sorozatban 11. győzelmét. Érdekesség, hogy bár a fölény végig egyértelmű volt, Steve Kerr mégis 35-36 percig játszatta Curry-éket, igaz, védekezésben most nem kellett megszakadniuk, pedig a győzelmi széria kulcsa mindenképpen ez: az elmúlt 11 találkozó során 34 százalékkal (!) dobnak ellenük a riválisok.

Nem volt esély. Hamar kiderült, hogy a Warriors ezen az estén sem verhető, bár az első félidőben még tartotta magát a Washington és csak mínusz tízzel fordult – a nagyszünetet követően aztán egyértelművé tette a hazai alakulat, hogy nem fogja elszórakozni a meccset és megduplázta a különbséget. Scott Brooks le is hívta kezdőit, nem erőltette túl őket, hiszen egyébként is elég fáradtak és rossz passzban vannak – zsinórban három vereséggel zárta ötmeccses idegenbeli túráját a gárda, most hazai pályán, a Charlotte ellen el kell dönteni, hogy rámennek a harmadik kiemelésre, vagy inkább frissítenek a playoff előtt.

A Warriors legjobb dobói: Curry 42/27, Thompson 23/12, Livingston 17
A Wizards legjobb dobói: Beal 20/6, Bogdanovic 20/12, Wall 15

Phoenix Suns–Houston Rockets 116–123

Harden nélkül is megoldotta a Rockets. A csuklósérülése mellé még egy betegséget is összeszedő MVP-jelölt idei első mérkőzését hagyta ki, de a vendégcsapat kezelte a szokatlan helyzetet és hozta a kötelezőt a liga jelenlegi leggyengébb csapatával szemben. A playmaker szerepkört Patick Beverley és a kezdőbe bekerülő, de elég gyengén dobó Eric Gordon vállalta magára, előbbi felül is teljesítette az elvárásokat (26 pont, 8 pattanó, 9 gólpassz), de mellettük dobott negyven pontot a padról a Lou Williams, Nené kettős, míg a kezdőben a 6/9 triplát beverő, tegnap még D-ligás Troy Williams hozott extrát – a megszokott rohanó, sok hármassal operáló stílus végül ha szűken is, de győzelmet eredményezett.

Tizenkettő. Most már tényleg az a kérdés, hogy a GSW győzelmi sorozata, vagy a Suns vereségszériája szakad meg előbb, előbbi 11-nél, utóbbi 12-nél tart jelenleg – Bookerék már lecsúsztak a Lakers mögé, a nyugati utolsó helyre és csak 3,5 meccsel jobbak a ligautolsó Brooklynnál. Örülhetnek a második körben kiválasztott újonc, Tyler Ulis 34 pontos karriercsúcsának, főleg hogy 9-9 lepattanóval és gólpasszal is megspékelte mindezt, illetve annak is, hogy a hajrában meg tudták szorítani a Houstont, de védekezés nélkül nem fognak meccset nyerni, ez most is bebizonyosodott.

A Suns legjobb dobói: Ulis 34/9, Booker 27/3, Dudley 15/9
A Rockets legjobb dobói: Beverley 26/12, L. Williams 23/6, Gordon 22/6

NBA, ALAPSZAKASZ
New York Knicks–Boston Celtics 94–110
Oklahoma City Thunder–Charlotte Hornets 101–113
LA Lakers–Memphis Grizzlies 108–103
Milwaukee Bucks–Dallas Mavericks 105–109
San Antonio Spurs–Utah Jazz 109–103
Brooklyn Nets–Atlanta Hawks 91–82
Cleveland Cavaliers–Indiana Pacers 135–130 – 2 h.u.
Miami Heat–Denver Nuggets 113–116
New Orleans Pelicans–Chicago Bulls 110–117
Toronto Raptors–Philadelphia 76ers 113–105
Golden State Warriors–Washington Wizards 139–115
Phoenix Suns–Houston Rockets 116–123

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik