Kosárlabda: Sopronban is megrendezték a tudósítók ebédjét

   Munkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2024.02.09. 16:41
Balról: Báder Márton, Schmidt Ádám és Szöllősi György a tudósítók ebédjén (Fotó: Kelemen Ádám/Sportért Felelős Államtitkárság)
A női kosárlabda olimpiai selejtező Magyarország–Japán mérkőzése előtt ültek össze az eseményre akkreditált sportújságírók az MSÚSZ szervezésében – derül ki a szervezet Facebook-bejegyzéséből.

A szokásoknak megfelelően Sopronban is megszervezte a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság óta hagyományosnak számító tudósítók ebédjét a Magyar Sportújságírók Szövetsége. A női kosárlabda olimpiai selejtezőnek otthont adó „leghűségesebb város” egyik éttermében gyűlt össze az eseményre akkreditált kollégák közül több tucat. Az ebédet péntek délben, a Magyarország–Japán mérkőzés előtt rendezte meg a szövetség. Szöllősi György MSÚSZ-elnök, lapunk főszerkesztője és Bobory Balázs, az olimpiai selejtezőtorna sajtófőnöke, lapunk rovatvezetője meghívására részt vett rajta Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár és Báder Márton, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöke is.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik