NS-könyvajánló: magyar el Clásico a palánkok alatt

Vágólapra másolva!
2023.09.06. 16:55
null
(Fotó: Katona Tibor)
Aki járt már Körmend–ZTE vagy ZTE–Körmend kosárlabdameccsen, az tudja, hogy ezeken az összecsapásokon a pályán óriási a küzdelem, a lelátón pedig fantasztikus a hangulat. Aki még nem, az sürgősen pótolja e hiányosságát, vagy pedig olvassa el mihamarabb a szerző négyes (Bóbics László, Unger Richard, Németh Zsolt, Jóna István) „A gyűrűk urai, kosárlabda el Clásico a Nyugat-Dunántúlon” című, stílszerűen Zalaegerszegen és Körmenden is bemutatott könyvét, amely az MSÚSZ Nagy Béla-programjának támogatásával jelent meg.

 

A zalai megyeszékhelyen Báder Márton, a szövetség elnöke (Körmendre videóüzenetet küldött) és Balaicz Zoltán polgármester, a vasi kisvárosban pedig Bebes István, a település első embere üdvözölte a megjelenteket, Patonay Imre, aki Körmenden és Zalaegerszegen is ült a kispadon sajnos nem tudott jelen lenni az eseményeken, az ő élményeit a nagy meccsekről felvételről hallhattuk-láthattuk.

Az Arany Bárány Hotelben köszöntötték a 35 évvel ezelőtti ZTE-aranycsapatot, élükön Gellér Sándor vezetőedzővel. A Körmend volt az első, a ZTE a második vidéki bajnok, eddig 144 bajnokit játszottak egymással.

(Fotó: Katona Tibor)
(Fotó: Katona Tibor)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik