Női kosár: Határ ismét hosszabbított a Sopron Baskettel

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2022.02.13. 11:28
null
Határ Bernadett hosszabbított a Sopronnal (Fotó: Földi Imre)
A női kosárlabda NB I-ben szereplő Sopron Basket hivatalos közleményben bejelentette, hogy a 27 éves válogatott centere, Határ Bernadett a következő évadban is a csapatot erősíti.

 

„Örömmel jelenthetjük be, hogy csapatunk alapembere, Határ Bernadett a 2022–2023-as szezonban is minket erősít!” – írta a Sopron.

Határ Bernadett hét évvel ezelőtt érkezett Sopronba, és „napjainkra – kitartó munkával, minden idényben egy-egy lépést megtéve – csapatunk meghatározó játékosává vált. A magyar válogatott vezérének játéka olyan szintet lépett, amelyre a WNBA-ben is felfigyeltek, amelyben a nyáron le is tette névjegyét az Indiana tagjaként. Az idei évadban tovább tudott emelni a játéka színvonalán. Töretlen fejlődését látva biztosak lehetünk benne, hogy rengeteg örömet fog még nekünk szerezni! Kijelenthetjük, hogy a jövő évi csapat keretének kialakítása szempontjából, a szurkolóink által egyik leginkább várt kérdés dőlt el Betti szerződéshosszabbításával kapcsolatban” – fogalmazott a Sopron a közleményében.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik