Férfi kosár: görög sztárcsapat után DEAC – megvan az új edző

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2021.11.18. 10:58
null
Jorgosz Vovorasz a DEAC új vezetőedzője (Fotó: kosarlabda.deac.hu)
Öt nappal Milenko Topics távozása után Jorgosz Vovorasz személyében megtalálta új vezetőedzőjét a DEAC férfi kosárlabdacsapata – adta hírül a klub a hivatalos oldalán. A 44 éves szakember legutóbb a Panathinaikosz görög sztárcsapat vezetőedzője volt.

 

Vovorasz hosszú éveken keresztül, két időszakban dolgozott a Panathinaikosz szakmai stábjában. 2020-ban kinevezték vezetőedzőnek, de idén januárban szerződést bontottak a felek.

„Ezúton is szeretném megköszönni Milenko Topics munkáját és a klubbért tett fáradozásait, de a sors úgy hozta, hogy most elválnak útjaink. Szerettük volna minél hamarabb megtalálni az utódját, egy olyan ambiciózus edzőt kerestünk, aki képes felrázni a csapatot. Azt gondolom, hogy Jorgosz Vovorasz temperamentumának köszönhetően maximálisan alkalmas erre a feladatra, kellően tapasztalt és az edzői filozófiája is illeszkedik az elképzeléseinkbe. Bízom benne, hogy a válogatott szünet alatt a csapat képes lesz visszatalálni a megfelelő útra, és tovább küzdhetünk majd az eredetileg kitűzött dobogós helyekért” – mondta Becsky István szakosztályvezető.

A görög szakember az idény végéig kötelezte el magát a DEAC-hoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik