Férfi kosár NB I: véglegesítette edzője szerződését az Egis Körmend

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.06.03. 10:34
null
Antonisz Konsztantinidesz marad az Egis Körmend vezetőedzője (Fotó: Nemzeti Sport)
Hivatalos oldalán jelentette be az Egis Körmend férfi kosárlabdacsapata, hogy egy plusz egy éves szerződést írt alá Antonisz Konsztantinidesszel. A ciprusi tréner még márciusban vette át az együttes irányítását, amellyel aztán a rájátszás első körében búcsúzott.

 

A körmendi együttes jól indította a 2020–2021-es évadot, viszont a téli időszakra a koronavírus-járvány, valamint egy sérüléshullám miatt a csapat teljesítménye visszaesett. Ezért a klub vezetősége menesztette Ziga Mravljakot, akinek a helyét a ciprusi tréner vette át.

„Az én véleményem szerint az Egis Körmend családjában mindenkinek, a szakmai munkában dolgozóknak, a klub munkatársainak, a játékosoknak és a szurkolóknak egyaránt olyan gyorsan el kell felejteniük a mögöttünk álló idényt, ahogy csak lehet. Sajnos az elért eredmények és az a játék, amit a csapat az idény első három negyedében mutatott, nem méltó ennek az egyletnek a történelméhez, a múltban elért sikereihez, a korábbi közösségeihez. Számomra elfogadhatatlan, hogy a magyar kosárlabdázás egyik legsikeresebb klubjának csapata az alapszakasz végén azért harcol, hogy egyáltalán ott lehessen a rájátszásban" – nyilatkozta a klub honlapjának Konsztantinidesz. Az edző hozzátette, hogy az új idényben több fiatalt szeretne alkalmazni a felnőttkeretben, valamint kijelentette, hogy nem szabad elkövetni az elmúlt év hibáit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik