Férfi kosárlabda: a Zaragozából erősített a Falco

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.09. 19:27
Erősített a 2014–2015-ös férfi kosárlabdaszezon hatodik helyén végző Falco KC, a távozó Perl Zoltán helyére a horvát Dino Butorac érkezett a svéd bajnok Södertälje Kingstől. A következő szezonra kölcsönben csatlakozott a kerethez a spanyol Zaragoza magyar válogatott centere, Dobos László is.

Három játékost is igazolt a Nyíregyháza, a magyar bajnok és kupagyőztes válogatott centert, Lekli Józsefet, a korosztályos nemzeti csapatokban megforduló irányítót, Bus Istvánt és a hátvéd Fazekas Csabát. Velük fut neki a rájátszás kiharcolásának.Nyíregyháza, a magyar bajnok és kupagyőztes válogatott centert, Lekli Józsefet, a korosztályos nemzeti csapatokban megforduló irányítót, Bus Istvánt és a hátvéd Fazekas Csabát. Velük fut neki a rájátszás kiharcolásának.

A bajnoki bronzérmes Atomerőmű SE szerződtette a korábban Körmenden is remeklő Zsarko Rakocsevicset. Az erőcsatár- és centerposzton is bevethető 204 centis montenegrói játékostól azt várják Pakson, hogy pótolja a távozó amerikai-magyar Jones Jarrodot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik